Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, zorlu Düzce deplasmanından 1 puanla dönmenin ardından liderliğini sürdürüyor. 2 zorlu deplasmandan ilkini Düzcespor'a karşı veren ve sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılan yeşil-beyazlı takım, ikinci deplasman sınavı olan İstanbul Sultangazispor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kozlu Şehir Stadı'nda yaptığı idmanla kritik maçın hazırlıklarını sürdüren Kozluspor'da moraller oldukça yüksek. Yayın yönetiminde 5'e 2 top kapmayla başlayan idman, ısınma hareketleriyle devam etti. Ardından Sultangazispor maçının taktik idmanını yapan yeşil-beyazlı futbolcular, idmanı neşeli bir şekilde noktaladı.
Teknik heyet ve futbolcular, İstanbul deplasmanında oynayacakları Sultangazispor maçının öneminin farkında. Teknik Direktör Volkan Yayın, maçın kilit bir karşılaşma olduğunu, bu maçı kazandıkları takdirde ilk yarıyı lider tamamlayabileceklerini belirtti.
HATAYA YER YOK
Hafta sonu İstanbul deplasmanında Sultangazispor karşısında zor bir sınav vereceklerini söyleyen Teknik Direktör Yayın, Çalışmalarımız 3 puan parolasıyla sürüyor. Birkaç sakatın dışında tam kadro çalışmalarımız devam ediyor. Düzcespor maçına 2 eksikle çıktık. Fuat'ın kasığındaki sakatlık ve Emir'in elindeki çatlak nedeniyle Düzce'de eksik mücadele ettik. Ancak bunlar mazeret olamaz. Sultangazispor maçında Fuat'ı yine dinlendireceğim. Bunlara sığınmadan tek düşüncemiz galibiyet. İlk yarıyı lider tamamlamak istiyorsak, bu zorlu maçtan puanlarla ayrılmamız gerekir.
Şampiyonluk yarışında rakip olarak gördüğüm bir diğer takım Sultangazispor karşısında hatasız bir maç oynayıp galip gelmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız dedi.