Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, bir günlük iznin ardından  kendi tesislerinde haftanın ilk idmanını gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 0-0 sona eren Bayrampaşa Tunaspor karşılaşmasında yedek soyunan oyuncularla idmana çıktı. Yeni transfer Feyzullah Hardal da, dün yeni takımıyla ilk idmanını yaptı.
Bayrampaşa Tunaspor maçında yedek soyunan ve altyapı oyuncularının katılımıyla yeşil-beyazlılar, maç fazlasıyla lider durumda bulunan Düzcespor maçının hazırlıklarına Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde başladı. Yoğun maç maratonundan çıkan Kozluspor'da, Tunaspor maçında yer alan oyunculara Çarşamba gününe kadar izin verildi. Yeşil-beyazlılarda, Uğur Arda ve Engin Cicem'in hafif sakatlıklarının bulunduğu belirtildi.  Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul deplasmanında Bayrampaşa Tunaspor'la 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmayı değerlendiren Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk, Tunaspor deplasmanı bizim açımızdan büyük önem taşıyordu. Planlarımızı 3 puan üzerine yapmıştık. Ancak 15 günde 5 maça çıkmamız bizi olumsuz etkiledi. Bu sıkı maç programı fizik olarak takımı biraz düşürdü. Tunaspor maçında bunun sıkıntısını yaşadık. Çok iyi oynamadık, ama pozisyonda vermedik. Girdiğimiz pozisyonları da atamadık. Bariz bir golümüz ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İstanbul deplasmanından beraberlikle döndük. Üç puan için çaba gösterdik, ancak kötü günümüzdeydik. Bizim için kayıp oldu. Bundan sonra çıkacağımız bütün maçları kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Profesyonel lige çıkmak istiyorsak, Play-Off yolunda kalan 6 maçtan 18 puan almamız gerekiyor dedi. 
ÖNCELİKLE DÜZCESPOR'U
DÜŞÜNÜYORUZ
Öztürk, Önümüzdeki haftalarda ligin zirvesini paylaşan Düzcespor ve Sultangazispor'la sahamızda karşı karşıya geleceğiz. Öncelikle Düzce maçını düşünüyoruz. Düzcespor'u yendikten sonra Sultangazispor'u yenecek güçteyiz. Düzcespor maçıyla iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. xKendi seyircimiz önünde konuk edeceğimiz rakibimizi puansız göndereceğimizi umuyorum. İyi bir takımız, bunu sahaya yansıttığımız zaman iyi top oynuyoruz. Eğer Play-Off iddiamızı sürdürmek istiyorsak, bu maçı kazanmamız gerekiyor diye konuştu.