Yeni sezonda Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek Kilimli Belediyespor, 15 günlük Ankara Kızılcahamam kampının ardından 2011-2012 sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 28 Ağustos tarihinde başlayacak yeni sezon öncesi çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladıktan sonra Bakacakkadı’da kampa girecek sarı-siyahlı ekip, lige konsantre olacak.
Kilimli Belediyespor’un genç çalıştırıcısı Raşit Çalık, geride kalan kamp dönemi ve yeni çıktıkları Spor Toto 3’üncü Lig’deki hedeflerini aktardı. Çalık şunları söyledi;  
“GÜÇ DEPOLADIK”
“15 günlük çalışmalarımızın ardından hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Geride kalan kamp süresi boyunca eksiklerimizi gidermek adına çok çalıştık. Bol bol güç depolayarak çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncuları-mın da saha içi performanslarını da görmek adına 6 hazırlık maçı yaptık. Oyuncularımın hazırlık maçlarındaki fiziksel yönden göstermiş oldukları performans bizi sevindirdi. Sonuçta bu maçlarda galibiyet alamamış olabiliriz, fakat oynanan oyun, teknik heyeti ve camiayı memnun etti.”
Kilimli Belediyes-por’un hedefinin her zaman üst sıralar ve şampiyonluk olduğuna vurgu yapan Çalık, “Liglerin başlamasına 20 günden az bir zaman kaldı. Çalışmalarımız her geçen gün iyiye gidiyor. 9 yıl aradan sonra çıktığımız 3’üncü Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Kilimli Belediyespor her zaman üst sıralarda ligi bitirmek ister.
Profesyonel liglerde uzun yıllar başarıyı yakalamış bir kulüp için elbette hedef şampiyonluk olmalı. Biz de bunun bilincindeyiz. Fakat yeni çıktığımız bu lig, uzun bir maraton olacak.
Bunun için geçen sezon olduğu gibi adımlarımızı sağlam atarak, başarıyı yakalamak istiyoruz. Her zaman söylüyorum, bizim ilk hedefimiz ligde kalıcı olmak ve adım adım üst liglere çıkmak. Tekrar söylemek gerekirse, hedefimiz ligde kalıcı olmak, fakat asıl hedefi oyuncular saha söyleyecek” dedi.