Avrupa 3’üncülüğü, Türkiye şampiyonluğu ve birçok şampiyonalarda dereceleri olan milli boksörümüz İrem Civan, Antalya’da devam eden “Gençler Dünya Şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampı” kadrosundan çıkarıldı.
İrem Civan, 21 Mart-27 Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya düzenlenen “Gençler Dünya Şampiyonası” hazırlık kampında performansıyla göz doldurmasına karşın, Milli Takım Baş Antrenörü Atilla Aslan tarafından kolundaki sakatlık bahane gösterilerek Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Milli Takım kampının yapıldığı Antalya’da, 21 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenecek olan “Gençler Dünya Şampiyonası” öncesi, “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma” ve Kastamonu’da katıldığı kampta başarılı bir grafik çizen İrem Civan’ın sakatlığı olmadığı halde Milli Takım kadrosundan çıkarılması, hem kendisini, hem de antrenörü İshak Tiryaki tarafından üzüntüyle karşılandı. Konuyla ilgili konuşan milli boksörümüz İrem Civan, kadrodan çıkarılmasıyla ilgili şunları söyledi; “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimi düşünüyordum. Kampın en teknik boksörü seçilmeme rağmen sakat olamadığım halde sakatlık bahanesiyle milli takıma seçilemedim.
Bundan dolayı çok üzgünüm. Fakat bu olay bende hırs yaptı ve önü-müzdeki Ağustos ayında Rusya’da düzenlenecek Avrupa şampiyonasına kesin katılmayı düşünüyorum.”