Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, 4'üncü haftada karşılaştığı Karabük temsilcisi Belediye Safranboluspor'u 6-0 gibi farklı mağlup ederek, haftayı 3 puanla kapattı.
Ligin 3'üncü haftasında saha ve seyircisi önünde Bartınspor'a 2-0 yenilen yeşil-beyazlı takım, deplasmanda aldığı 3 puanla yenilginin izlerini yok etti.

MAÇI KENDİ LEHİMİZE ÇEVİRDİK
Deplasmanda oynanan futbol ve atılan 6 gol, Kozluspor-'a gönül vermiş taraftarları sevindirdi. Teknik Direktör Volkan Yayın, zor bir maçın kendilerini beklediğini, fakat ilk dakikadan itibaren rakibe fazla şans vermeden maçı kendi lehlerine çevirdiklerini belirterek, Bartınspor yenilgisiyle camiayı üzmüştük. Fakat Belediye Safranboluspor maçının toparlanmamız açısından önemini biliyorduk. Zor bir maç olacağını düşünmüştük. Hiç de düşündüğümüz gibi olmadı ve rakibimize skor ve oyun üstünlüğü kurduk. Bartınspor yenilgisinin izlerini sildiğimizi düşünüyorum. İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Kazandığımız için mutluyum. Ayrıca farklı bir galibiyetle gelen 3 puan, moralimizi ve kendimize olan güvenimizi üst seviyeye çıkardı. Bu galibiyet Bartınspor yenilgisi sonrası ilaç gibi geldi. Aynı konsantrasyon ve azimle devam ettiğimiz sürece önümüzdeki maçları da kazanırız dedi.
Öte yandan yeşil-beyazlı takım, önümüzdeki hafta sonu sahasında ağırlayacağı Bayrampaşa Tunaspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışmayla başlayacak.