Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, hafta sonu Kozluspor ile oynanacak derbi maçı için hazırlıklarını halı sahada sürdürüyor. Zonguldak Kömürspor Antrenörü Uğur Terzi, Kozluspor maçının ilk yarıdaki gibi olmayacağına değinerek, İlk yarıda olduğu gibi kötü başlamak istemiyoruz. Kozluspor'u yeneceğimize inanıyorum dedi.

BU KEZ HALI SAHADALAR!
Grupta ilk yarıyı hedefleri doğrultusunda 2'nci sırada tamamlayan Zonguldak Kömürspor,  ikinci yarının ilk maçında sahasında konuk edeceği Kozluspor'u yenerek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Ligin ikinci yarısına Antalya'da yaptığı 15 günlük kampla hazırlanan temsilcimiz, derbi maçın hazırlıklarını kentte yaşamı felç eden yoğun kar yağışı nedeniyle halı saha sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu'nda ilk idmanını yapan kırmızı-lacivertliler, bu kez halı sahayı tercih etti.
Sezonun ilk yarısını 23 puanla 2'nci sırada tamamlayan kırmızı-lacivertliler, Play-Off adına zirveden kopmamak için ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Sezonun ilk maçında deplasmanda 4-1 yenildiği rakibini bu kez mağlup etmenin planlarını yapıyor. Halı sahada keyifli bir çalışma yapan kırmızı-lacivertli oyuncular da, maçı kazanacaklarından emin.

HEDEFİMİZ İLK İKİ
İÇİNDE YER ALMAK
İdman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Uğur Terzi, sahaların karla kaplı olması nedeniyle maçların ertelenme ihtimali olduğuna değindi. Terzi, Biz karşılaşmaya hafta sonu oynayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Bu maçla ilgili karar federasyonun. Süleyman dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor, önümüzdeki hafta takımla beraber çalışmalara katılacak. Ligde 4-5 takım Play-Off'lar için mücadele edecek gibi görünüyor. Zonguldak Kömürspor, Kozluspor, Düzcespor, Sultangazispor, Bartınspor, bu ligin iddialı takımları, zaten ilk yarıda toplanan puanlardan belli. Ligde tüm takımlar bizim ciddiye aldığımız rakipler. Herkes ilk 2'ye girmek istiyor, bizim de tek hedefimiz bu. Grupta ilk 2'ye girmek istiyorsak, güzel bir seriyle başlamak istiyoruz. İlk yarıda olduğu gibi kötü başlamak istemiyoruz, Kozluspor'u yeneceğimize inanıyorum dedi.