Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Deneği'ne iadeyi ziyarette bulundu. Dernek binası önünde Başkan Tarkan Adik ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Çay, bir süre Adik ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü. Derneğin yeni binasını gezen ve Başkan Adik'ten bilgiler alan Çay, "Çok güzel bir dernek binanız var.
İsteyince bazı şeyler oluyor. Hem ilçenin mülki amiri, hem de Beşiktaş taraftarı olarak sizleri kutluyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Tarkan Adik de, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti.
Adik, yeni dernek binasının resmi açılışının 17 Aralık 2010 Pazar günü saat 19.03'de yapılacağını, aynı akşam saat 20.00'de Salon Bağlık'ta akşam yemeği düzenleneceğini belirterek, Çay'ı da bu organizasyonlara davet etti.  Adik, aralarında Beşiktaş'ın efsane Başkanı Süleyman Seba ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de bulunduğu mevcut yönetiminde etkinliklere davet edildiğini ifade etti. Ayrıca etkinliğin bir gün sonrasında Beşiktaş Basketbol Takımı'nın Ereğli'de Erdemirspor'a konuk olacağını da hatırlatan Adik,bu maça da şimdiden tüm Beşiktaş taraftarlarını davet etti.