Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek temsilcimiz Kozluspor, kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Pazar günü Bolu'da hazırlık maçında karşılaştığı Derince Belediyespor'u 3-0 yenen yeşil-beyazlı takım, bir günlük izinin ardından yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor.
Teknik Direktör Volkan Yayın yönetiminde dün Kozlu Şehir Stadı'nda hazırlıklara başlayan Kozluspor, teknik-taktik çalışmalarının ardından çift kale maçla idmanı noktaladı.
Kozluspor'un başarısı için tüm camia olarak kenetlendiklerini belirten Teknik Direktör Volkan Yayın, Yeni sezon çalışmalarından gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Sezon öncesi şampiyonluğa oynayacak iddialı bir takım kurduk. Hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi giderip lige hazır hale gelmek istiyoruz. Sezon hazırlıkları kapsamında yaptığımız 9 hazırlık maçında istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak iyi sonuçlar aldık. Futbolcularımızın azmi tam istediğimiz gibi.
Hedefimiz sezona iyi bir başlangıç yaparak, zirveye oynamak. Lige az bir zaman kaldı. Bu istikrarlı oyunumuzu lig maçlarına yansıtarak sezon sonu hedeflediğimiz sonuca ulaşmak istiyoruz dedi.