***Deplasmanlı Süper Lig'de mücadele eden Saltukovaspor, 2010-2011 sezonunun ilk hazırlık maçında, Bölgesel lig'de mücadele edecek olan Karabük Çelik-İş Ormanspor takımına sahasında 2-1 mağlup oldu.
***Her iki takımın ilk hazırlık maçı olan müsabakada takımlar tüm oyuncularına şans tanıyarak eksiklerini görme imkânı buldular.

Zonguldak Deplasmanlı lig'de mücadele eden Saltukovaspor hazırlıklarını Teknik direktör Cengiz Doğan nezaretinde sürdürüyor. 15 gündür kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Saltukovaspor, ilk hazırlık maçını 2010-2011 sezonunda Bölgesel lig'de sürdürecek olan Karabük Temsilcisi Çelik-İş Ormanspor ile yaptığı hazırlık maçında gördüğünü söyleyen Teknik sorumlu Cengiz Doğan, " 15 Gündür kendi tesislerimizde sürdürdüğümüz çalışmalarla devam ettik. İlk hazırlık maçımızı Karabük Çelik İş Ormanspor ile yaptık.  2-1 mağlup olduk. Bizim için önemli olan Mağlup olmak değil, en azında takımımdaki eksikleri görmekti. Bu eksiklerimizi en kısa zamanda giderip, lig'e iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizleri kırmayarak Saltukova'ya kadar gelerek hazırlık maçı yapan Karabük Çelik-iş Ormanspor kafilesine çok teşekkür ediyorum. Ve bölgesel lig'de kendilerine başarılar diliyorum."dedi.
Karabük Çelik-İş Ormanspor Teknik direktörü Demir Beşlioğlu'da yaptığı açıklamada şunları söyledi." Bu sezon bölgesel lig'de mücadele edeceğiz Bizlerde sezonu açılı 10 gün oldu. Yeni Transferlerle eski futbolcularımızın bu maçta kaynaştığını gördüm. Bizim takımla hazırlık maçı yapmak için bizleri buraya davet eden Saltukovaspor yönetim kuruluna ve teknik heyetine çok teşekkür ediyorum." dedi.
Saltukovaspor Kulüp başkanı Adil Düzlü'de yaptığı açıklamada şunları söyledi. " 2010-2011 sezonunun ilk hazırlık maçını kendi taraftarlarımızın arasında yaptık. Karşımızda Bölgesel lig'de mücadele edecek olan Karabük, Çelik-İş Ormanspor gibi güçlü bir takım vardı. Herşeyden önçe Saltukova'ya kadar gelip bizleri onura ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu tür hazırlık maçlarının önemi elbet te. Takım içinde ki eksikleri görmektir. Buda teknik He-yetin sorunudur.  Hocamız takım içindeki eksikleri görmüştür. Bundan sonra yapacağımız hazırlık maçlarında aynı hataya düşmek için Teknik direktörümüz gerekli önlemleri alacaktır." dedi. Saltukovaspor yöneticileri Maçtan sonra Karabük Çelik-İş Ormanspor takımına ve idarecilerine İftar yemeği verdi.

SALTUKOVASPOR:1
KARABÜK ÇELİK İŞ ORMANSPOR:2
HAKEMLER: Hayrettin Arslan, Yaşar Kandemir, Özgün Güncan,
İLK YARI:
SALTUKOVASPOR:Utku,Gökhan,Kerim,Fevzi,Teoman,Aygün,Yasin,Deniz,Tolga,Erdem,Fatih,
2.YARI: Ömer, Gökhan, Hakan, Fevzi, Teoman, Erdinç, Batuhan, Aşkın, B.Hakan, Erkan, Fahri
KARABÜK,ÇELİK-İŞ ORMANSPOR:
İLK YARI: Volkan, Arif, Caner, Uğur, M.Ali, Serdar, Mustafa, Hakan, Celal, Hasan, Ömer,
İKİNCİ YARI: Muharrem, Arif, Oğuzcan, Adem, M.Ali, Barış, Akın,(Özcan),Hakan, Ati, Şenol,
GOLLER: Serdar, Yavuz, (Karabük, Çelik-İş Oramnspor) Yasin (Saltukovaspor)