Kozluspor, hafta sonu çok kritik bir sınava çıkıyor. İstanbul deplasmanında Zeytinburnuspor'un konuğu olacak yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Antrenör Bülent Öztürk, Kastamonu Tosya Belediyespor galibiyetiyle gelen mo-ali, Zeytinburnuspor maçına da yansıtmak istediklerini ifade ederek, Oyun olarak Tosya Belediyespor maçı iyi yolda oldu ğumuzu gösterdi. Bize bu açıdan moral verdi. Şimdi ise tek düşüncemiz Zeytinburnuspor maçı dedi.
Grupta işlerin yolunda gitmediği bir dönem de alınan galibiyet, oyuncuların ve camianın yüzleri güldürmesine neden oldu. Devreyi moralli kapatmak adına 3 puana çok ihtiyacı olan Kozluspor, maçtan mutlak galibiyet hedefliyor. Tekrar takım olma yolunda Bülent Öztürk'le birlikte adım atan yeşil-beyazlılar, ilk haftalardaki başarıyı, son hafta oynanacak Zeytinburnuspor maçına taşımak istiyor.
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Takımda taşların yerine oturduğunu kanıtlamak için maç önemli olduğuna değinen Antrenör Bülent Öztürk, Aldığımız Tosya galibiyeti, bizim de yarışın içinde olduğumuzu kanıtladı. Bir galibiyet bazen çok şeyi değiştiriyor. Takımda taşlar yerine oturdu. Bunu da Zeytinburnuspor karşısında alacağımız galibiyetle kanıtlayacağız. Zeytinburnuspor maçını kazandıktan sonra yeni yılla birlikte her şey çok güzel olacak. Bunun sözünü camiaya veriyorum

YÜKSEK GERİLİM!
Zeytinburnuspor maçı bedeli ödenmeyecek cinsten tehlike arz ediyor. Ligin 6'ncı haftasında oynanan ve maç sonu olayların çıktığı Zonguldak Kömürspor ile Zeytinburnuspor maçını bahane eden Zeytinburnuspor taraftarları, bir başka Zonguldak takımı Kozluspor maçında bileniyor.