Çaycumaspor'un Teknik Direktörü Timuçin Yıldırım geçen hafta oynanan Ayiçispor-Çaycumaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Zonguldak Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaycumaspor'un Teknik Direktörü Timuçin Yıldırım geçen hafta oynanan Ayiçispor-Çaycumaspor karşılaşmasını değerlendirdi.
31.01.2010 Pazar günü Erdoğan DEMİR stadında oynanan karşılaşma için; "müsabakaya futbol müsabakası mı yoksa king boks müsabakası mı desem hangisi uygun olur bilemiyorum." diyen Teknik Direktör Yıldırım, yaptığı değerlendirmede şöyle dedi;
"Bir yanda futbol oynamaya çalışan bir takım, diğer yanda futbol oynatmamak için her türlü rezilliği yapan bir takım. İslam, Dursun, Gökhan, U.AKMEŞE, İlyas, Rahman'a yapılan acımasızca ve kasıtlı darbeler, maç sonucundan daha çok içimizi acıttı. Diğer yanda korkak, yüreksiz, rakibe kart göstermek için bile polisin korumasına sığınan, zavallı bir hakem. Futbolda her türlü sonuç vardır, kabul ederim. Ayiçispor bizi yenebilir, bunu da kabul ediyorum, hatta aldıkları 3 puan için kendilerini tebrik ederim. Yalnız bu maçı çığırından çıkaran 15 dakika içinde rakibin bariz 3 kırmızı kartını gösteremeyen, yüreksiz, cesaretten nasibini alamamış, saha içinde her şeyden önce futbolcunun sağlığının önemli olduğunu idrak edemeyen hakemi kabul etmiyorum.
Böyle basiretsiz insanları nasıl hakem yaparlar, hangi mantıkla bunlara görev verirler anlayabilmiş değilim. Hatta devre arası yöneticimiz Okay KAMİTOĞLU bana 'hocam bu maçın sonucu hiç önemli değil, bizim için önemli olan futbolcularımızın bu sahadan sakatlanmadan çıkması' diyerek maçı kısaca özetledi aslında. Futbolseverler mağlup oldukları için bu şekilde konuşuyorlar diye düşünebilirler. Biz mağlup olduğumuz birçok maçın sonrasında hakemlerimizle el ele sahadan çıktık. Rakip takım futbolcuları, bizim futbolcularımızı kasti tekmelerle yıldırarak ve sindirerek 3 puanı aldılar, tabiî ki bizim futbolcularımızda kötü oynadılar bunu da kabul ediyorum. Bizi her şeyden çok Eren Tan'ın maçta geçirdiği kaza üzdü.
Şu an Eren'in sağlık durumu iyi, istirahat etmekte, tek arzumuz sağlığına bir an önce kavuşması. Erol DEMİR 67 Kanal Z'de yayınlanan spor kritik programında 'gol attılar da verilmedi mi' diye sordu. Kendisine cevap veriyorum evet gol attık verilmedi. Lütfen Ayiçispor kalecisi ve liberosuna sorsun, kendileri bile itiraf etmemişler mi pozisyonun ofsayt ile alakası olup olmadığını.
Hatta maçın gözlemcisinin raporunu okumasını tavsiye ederim. Cengiz Hoca ile İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Pesen'in görüşmesine bizzat kendisi şahitti. Bizim amacımız kimseye çamur atmak değil, kimseyi karalamak değil, ama takdir edersiniz ki futbolcularımızın ve camiamızın haklarını gasp edenlerle de mücadele etmemiz gerekiyor.
Bu maç sonu bizim için hesapta olmayan bir 3 puan kaybettik, artık amacımız, Erdemirspor maçına hazırlanıyoruz, Hafta sonu dengeli ve iyi futbol oynayan kuvvetli bir rakip ile oynayacağız. Ereğli'deki maçta rakibimize 2-1 yenilmiştik. Amacımız hem rakipten rövanşı almak, hem de bir an önce toparlanıp alttaki rakiplerle aramızdaki puan farkını daha da açmak istiyoruz.
Caner kırmızı kart cezalı yerine genç takım kalecimiz Yavuz oynayacak o da Ali Hoca nezaretinde maça hazırlanıyor, Caner Abisini aratmayacak inşallah. Dursun ve Rahman'ın ayak bileklerine aldıkları darbelerden dolayı sakatlıkları var, umarım maça yetişirler. Özellikle bu maç için taraftarımızı tribünlere bekliyoruz, gerçekten onlara bu maçta ihtiyacımız var."