Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, tatilden erken döndü. Sarı-siyahlılar, bayramın 2'nci gününden itibaren 12 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Diyarbakır Erganispor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Raşit Çalık, haftalardır kazanamadıklarını, ama yenilmediklerinin de altını çizerek, İnşallah Erganispor maçı çıkışımız olur dedi.
Teknik Direktör Raşit Çalık, 9 puanla 15'inci sırada bulunan Erganispor'un tehlikeli bir rakip olduğunu savunarak, Kendi evimizde lig sonuncusu Karsspor karşısında aldığımız puan kaybını unutmadık. Erganispor'da bizim gibi geçen sezon BAL'da şampiyon olarak profesyonel lige çıktı. Geride kalan haftalara bakıldığında puan cetvelinde son sıralarda olabilirler. Zor haftalar geçiren rakibimiz karşısında puan kaybetmek istemiyoruz. Ama yinede deplasmanda alacağımız bir puan bizim için çok önemli dedi.
ERGANİ-KİLİMLİ MAÇINA
BAHÇIVAN ATANDI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto 3'üncü Lig'de görev yapacak hakemleri açıkladı.
Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Kilimli Belediyespor'un 12 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da Seyrantepe Stadı'nda Eganispor ile karşılaşacağı maçta Antalya bölgesinden Ulusal Hakem Serdar Bahçıvan düdük çalacak. Bahçıvan'ın yardımcılıklarını Isparta bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakemler Şeref Basmacı ile Musa Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Antalya bölgesinden Özgür Kaya.