Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Play-Off hesapları yapan Kozlu Belediyespor'da Basın Sözcüsü Enis Dizdaroğlu, hafta sonu Fener Sahası'nda oynanacak Zonguldakspor karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
Kozlu Belediyespor'un ligde iyi bir performans sergilediğini belirten Dizdaroğlu, hedeflerinin Play-Off olduğunu söyledi.
Dizdaroğlu, şöyle dedi;
"Pazar günü şampiyon adaylarından Zonguldakspor ile karşı karşıya geleceğiz. Zonguldakspor, ligin en iyi takımlarından biri? Genel bakıldığında ise şehrimizin takımı. İyi yerde olmasını isterdik, ama maalesef aynı ligde oynuyoruz. Zonguldakspor, bugün bizim rakibimiz olur, ama biz de Kozlu Belediyespor olarak centilmence bir müsabaka olmasını temenni ediyoruz. Kim kazanırsa kazansın, dostluk kazansın. Bizim gözümüzde Zonguldakspor ile Kozlu Belediyespor netice itibariyle aynı.
Yenen veya yenilen burada olmaz. Maç bittikten sonra futbolun ve centilmenliğinin konuşulması gerekiyor. İyi bir müsabaka olmasını diliyoruz. Taraftarlarımıza güzel bir futbol seyretmeyi hedefliyoruz. Takımımızda sakat veya cezalı futbolcumuz yok. Daha önce sakatlanan Hayri arkadaşımız iyileşti. Çalışmalara başladı, herhalde oynayabilecek bir durumda. İdmanlara çıkacak kadar kendini hazır hissediyor. Diğer takımlara da başarılar diliyoruz. Buradan çıkacak takımların Zonguldak şehrini en şekilde temsil etmesini diliyoruz. Kozlu Belediyespor olarak kendimizi çıkacak takımlar arasında görüyoruz. Bizim hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyon olmak ve şampiyonluğu da oynuyoruz. Birinci olmasak bile Play-Off'tan çıkmak istiyoruz. Her geçen gün Kozlu Belediyespor daha iyi futbol oynuyor. Takımımıza transferler yaptık. Geçen hafta takımımıza katılan Fatih arkadaşımızı teknik heyetimiz oynattı. Yönetim olarak biz de performansını çok beğendik. İnşallah Kozlu Belediyespor, Zonguldak'a futboluna renk katacak. Biz bu ligin renkli takımıyız. Ligde Erdemirspor mağlubiyetimiz dışında başka mağlubiyet almadık. Lig sonuna kadar da bu unvanımızı sürdürmek istiyoruz."