10 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kilimli,Dardanel hazırlığında.

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 10 maçtır galibiyet yüzü görmeyen ve iyiden iyiye düşme korkusu yaşayan Kilimli Belediyespor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Çanakkale Dardenelspor maçına kilitlendi.
Yeni takımıyla çıktığı ilk sınavı kaybeden Antrenör Orhan Cinemre,"Dardanel maçı bizim için çok kritik bir karşılaşma.Maçı kazanmak için her şeyi yapacağız."dedi.
Kilimli Belediyespor 29.haftada sahasında ağırlayacağı ön Çanakkale-Dardanelspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Son galibiyetini 20 Ocak'ta da deplasmanda Silivrispor'u 1-0 yenerek alan Sarı siyahlıların 2 ayı geçen galibiyet özlemi bu maçın çok kritik bir dönemeç olduğunu gösteriyor.
Son 10 maçında galibiyet alamayan ve bu sürede 10 maçtan sadece 5 beraberlik çıkarabilen Kilimli Belediyespor'da, Teknik Direktör Orhan Cinemre nezaretinde yenileme idmanı gerçekleştirdi. 
Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Orhan Cinemre, Dardanel maçını kaybetmemek için her şeyi yapacaklarını söyledi.Cinemre, "Maçı kazanmalıyız.Bunun için her şeyi yapacağız."şeklinde konuştu. Bu arada, Derince maçında sarı kart gören Emirhan Önder, cezalı duruma düşmesi nedeniyle  Dardanel maçında görev alamayacak.