Pazar günü saat 14.30'da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kırıkkale Yahşihan maçı hazırlıklarını sürdüren Zonguldakspor'da Teknik Direktör Raşit  Çalık,zorlu maç öncesi futbolcularını uyardı.
Avuçlarının içinde olan şampiyonluğu kaçırmamak için kalan 3 maçta en az 4 puan almalarının şart olduğunu  dile getiren Çalık, Rakibimiz kümede kalma mücadelesi veriyor.  Ama bizim kazanmaktan başka bir çaremiz yok.  Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.dedi.

Şampiyonluk için kalan 3 en az  4 puan almaları gerektiğini söyleyen Antrenör Raşit Çalık,  "Bizim hedefimiz üçte üç yapmak. Rakiplerimizi yenecek gücümüz  var. Üç maçta 9 puan alıp şampiyonluk turu atmak istiyoruz."dedi.  Hafta sonunda kendi sahalarında Yahşihan ile  çok önemli bir maç oynayacaklarını söyleyen Çalık, " Rakibimiz kümede kalma mücadelesi veriyor. 
Ama bizim kazanmaktan başka bir çaremiz yok.  Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.dedi. Yahşihan maçında taraftarlardan  büyük destek beklediklerini de söyleyen Çalık, " Takımı ateşleyerek  oyuncularımızı hırslandırsınlar.
Biz 1 Mayıs dedik, ama bu tarihten daha evvel  turu atacağız. Buradan taraftarlarınıza söz veriyoruz. Sözümüz söz.
Ama taraftarlarımızın biraz daha  ateşli ve coşkulu olsunlar. Oyuncularımızın arkasında 12. güç olsunlar. "şeklinde konuştu.
Fatih Tutar Yahşihan maçında yok !.
 Bartın maçında kırmızı kart gören Fatih Tutar'ın dışında eksik futbolcularının bulunmadığını dile getiren Çalık;  O mevkide Ebubekir ve Zeyni gibi iki kaliteli  oyuncumuz daha var.
Hangisi iyi olursa sahaya süreriz. Oynayan arkadaşımız da  görevini en iyi şekilde yapar. Kimse  meraklanmasın dedi.