Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta bu yıl ilk kez mücadele edecek temsilcimiz Kozluspor, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
Yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni oyunculardan oluşan Kozluspor'da tek düşünce ilk kez mücadele edecekleri BAL'da başarıyı yakalamak için Zonguldak Kömürspor engelini aşmak. Bunun için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlı takımda Teknik Direktör Volkan Yayın oyuncularını maç öncesi motive ediyor.
Teknik Direktör Volkan Yayın nezaretinde Kozlu Şehir Stadı'nda yapılan çalışmalarda yeşil-beyazlı oyuncular, Zonguldak Kömürspor karşısında galip geleceklerine inanmış durumda. Zonguldak Kömürspor ile oynayacakları maç öncesi olumlu bir hava esen Kozluspor cephesinde teknik patron Volkan Yayın, maçı kazanan tarafın kendilerinin olacağını ifade etti.
Her takım gibi kendilerinin de sezona galibiyetle başlamak istediğini söyleyen Volkan Yayın, Uzun bir çalışma dönemi ardından lig maçları geldi çattı. İlk maçımızı şampiyonluğun güçlü takımlarından Zonguldak Kömürspor ile oynayacağız.
Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Lige moralli ve iyi başlamak için bu karşılaşmayı kazanmalıyız dedi.