Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü oynanacak Bartınspor maçı hazırlıklarına başladı. Zorlu maç öncesi çalışmalarına Fener Sahası'nda başlayan kırmızı-lacivertli takımda, deplasmanda alınan 4-1'lik Beylikdüzüspor galibiyeti sonrası moraller tavan yaptı. Ligde kötü günlerin ardından İstanbul deplasmanında Beylikdüzüspor'u yenen ve rahat bir nefes alarak haftaya 14 puanla 5'inci sırada giren temsilcimiz, şampiyonluk adaylarından Bartınspor'u ağırlayacak.
Antrenör Uğur Terzi yönetiminde haftanın ilk çalışmasını yapan kırmızı-lacivertliler, Bartınspor maçını kazanacak güçte olduklarını belirterek, bu maçla çıkış yakalamak istediklerini ifade ettiler.
MÜCADELE EDENLERİ
TERCİH EDİYORUZ
Antrenör Uğur Terzi, dünkü çalışmada, oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı kutladı. Terzi, Siz yüreğinizi koyduğunuz zaman tüm engelleri aşarız. Yeter ki isteyin. Takımda arkadaşlık ortamı oluşmaya başladı.
Bu güzel yolda olduğumuzu gösteriyor. Şampiyonluk herkese nasip olmaz, onun tadı, sevinci başkadır. Sadece bunları düşünün. Bartın maçı bizim için çok önemli. Her geçen hafta üstüne koyarak daha iyi seviyeye geliyoruz. Kadroda şu an istediğim verime ulaşamayan arkadaşlar var, daha fazla çalıştıkları takdirde elbette forma şansı onlara da gelecektir. Biz mücadele eden, en iyisini yapan arkadaşları tercih ediyoruz dedi.
BARTIN MAÇI GEREDE'DE
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kırmızı-lacivertli takımın ligin 6'ncı haftasında sahasında oynadığı Zeytinburnuspor maçı sonrası çıkan olaylar sonucu aldığı saha kapatma cezası nedeniyle Bartınspor karşılaşmasının Bolu Gerede'de oynanmasına onay verdi. Cumartesi günü oynanacak maçın saat 13.00'da başlatılacağı açıklandı.