Taraftarlar, Kozlu Sahası’nı gelin gibi süsleyerek  şampiyonluk turu atmaya hazırlıyor.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de şampiyonluk ipini göğüslemeye son 90 dakikası kalan Kozluspor’da taraftarlar, tüm sezon boyunca takımlarını yalnız bırakmayarak, tam bir cefakar seyirci profili çizdiler. Hem deplasmanda, hem de kendi sahasında takımlarının galibiyetlerinde büyük bir paya sahip olan taraftarlar, gelecek şampiyonluk için kenetlenmiş durumdalar. Bütün sezon boyunca dillerinden düşürmedikleri tezahüratlarla takımlarının yenilgisiz lider olmasında başarıya sahip olan seyirciler, şimdi gelen şampiyonluk için şunu söylüyorlar; “Kozlu gol, gol, gol, şampiyonluk geliyor.”

SON SÖZ FUTBOLCULARIN
Kozluspor,  saat 14.00’da sahasında oynayacağı Saltukovaspor maçının çalışmalarını tamamladı. Sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını söyleyen Kozluspor Teknik Direktörü Volkan Yayın, “Bütün sezon boyunca oynadığımız futbolla şampiyonluğu hak eden taraf biziz. Yönetimimiz ile bu ligin üstünde bir kadro oluşturduk. Emeğimizin karşılığını sezon sonunda şampiyonluğu kazanarak alacağız. Artık son 90 dakikaya giriyoruz. Üzülmezspor’un ligden çekilmesi nedeniyle son hafta maç yapmadan 3 puanı hanemize yazdıracağız. Söylenecek bir şey kalmadı. Son sözü futbolcularım saha söyleyecek” dedi.
BAL düzeyinde takım oluşturduklarını söyleyen Yayın, “Tabi gönül ister ki 3’üncü Lig’e Zonguldak’tan bir takım çıksın. Bu ya Kilimli Belediyespor olur, ya da Zonguldakspor olur, hiç fark etmez. Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için bu iki takımımızdan biriyle baraj maçı oynamak zorunda kalacağız” dedi.