Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da, 2 hafta sonra gelen İstanbul Beylikdüzüspor galibiyetiyle yüzler güldü. Sahasında Zeytinburnuspor ve Düzcespor maçlarında puan kaybeden temsilcimiz, 4-1'lik Beylikdüzüspor galibiyetiyle hem şeytanın bacağını kırdı, hem de haftalar sonra 3 puanla tanıştı. Ayrıca bu galibiyetle kırmızı-lacivertliler, takımda 2'nci dönemini yaşayan Antrenör Uğur Terzi yönetiminde ilk galibiyetiyle de tanışmış oldu. Antrenör Uğur Terzi, aldıkları bu galibiyetin önemine değinerek, Bir galibiyet bizi nerelere getirdi? Üst sıralardaki takımların puan kaybetmesiyle avantaj elde ettik. Bizim için lig daha yeni başladı dedi.
Artık tek düşüncelerinin ilk devredeki kalan 3 maçın hepsini kazanmak olduğunun altını çizen Terzi, Cezamız nedeniyle Bartınspor maçını dışarıda oynayacağız. Neresi olursa olsun, kazanmak için mücadele edeceğiz. İlk yarıda kalan maçlarımızın hepsini kazanıp devreye moralli girmek istiyoruz. Çıkış arıyorduk ve bu galibiyetle çıkışa geçeceğiz. Oyucularım, taraftarımızın müthiş desteğiyle, olağanüstü bir performans sergileyerek 3 puanı kazandırdılar dedi.
Ligin son haftalarına kadar heyecanın devam edeceğini belirten Terzi, Bu yarış, lig sonuna kadar çekişmeli şekilde devam eder kanısındayım. Bizimle beraber Kozluspor, Düzcespor ve belki Sultangazispor Play-Off'u zorlar. Birinci ve ikinci, son haftalarda belli olur. Kimse arayı açıp da rahat şekilde hedefe ulaşamaz. Takımımızda yer alan oyuncular istesin, bitirirler bu işi diye konuştu.