Kilimli Belediyespor'da Semih Tokatlı'nın istifası sonrası yeni hoca Orhan Cinemre mesaiye başlarken takımın Basın Sözcüsü Bülent Birkan, "Yeni hocamız  ve oyuncularımıza güveniyoruz.Bu takım ligde kalacaktır."dedi.Birkan, Tokatlı'nın istifasını da, " Hocamız son  maç sonunda bir kan değişikliğine gerek duyulduğunu söyledi. İstifa etmek istediğini söyledi bizde uygun gördük."diyerek değerlendirdi.
Kilimli Belediyespor  Basın Sözcüsü Bülent Birkan, Hafta sonunda alınan 1-1'li Erzincan Refaiye beraberliğini  talihsizlik olarak değerlendirdi. Semih Tokatlı'nın  maç sonunda bir kan değişikliğine gerek duyulduğunu  belirterek İstifa etmek istediğini belirten Birkan, " Biz de yönetim kurulu olarak toplandık ve hocanın kararına saygı göstererek istifasını onayladık. Kalan 7 haftayı da en iyi şekilde geçirerek ligde kalma başarısını göstereceğimize inanıyorum.
Amacımız ligde kalmak. Kilimli'de ligde kalmayı ve 3. Lig'de oynamayı hak eden bir kulüp" dedi.
Teknik Direktör Semih Tokatlı'nın istifasının ardından, yönetim Trabzon'da daha önce Araklı ve Arsinspor'da görev yapmış olan tecrübeli Teknik Direktör Orhan Cinemre ile anlaşmıştı.
Yeni hoca Cinemre dün akşam saatlerinde takımla birlikte ilk idmana çıktı.