Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluğa koşan Zonguldakspor, hafta sonu deplasmanda Devrek Belediyespor karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, takımın son durumu hakkında açıklamada bulundu. "Ligde rakibimiz yok" diyerek rakiplerine göndermede bulunan Başkan İncekara, şunları söyledi;
"Geçen hafta Kozlu Belediyespor karşısında talihsiz bir sonuç alarak sahada 2 puan bırakmıştık. O bize bir ders oldu. Daha önce oynadığımız maçlarda defansımızın açık verdiğini görmüştük. Son günde yaptığımız transferle birlikte bu eksiğimizi giderdik. Gerçek performansımızı Devrek Belediyespor maçında sergileyerek saha-dan üç puanla ayrıldık. Bizim bundan sora puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Takımımızın Süper Lig'de şampiyon olarak Deplasmanlı Bölgesel Lige çıkacağımıza inanıyoruz. Zonguldakspor taraftarı şampiyonluğa hasret. Bu hasretlerini gidermek için çalışıyoruz. Zonguldak halkına bu şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. Her sene iyi bir ekip kurarak, bir üst lige yükselerek, en üst lige çıkacağımıza inanıyoruz. Zonguldakspor, geçmişi olan bir takım. Bu ligde rakibimiz yok. Bunu sezon sonunda göreceğiz. Çünkü İkinci Lig'de, Üçüncü Lig'de mücadele edecek bir kadro kurduk. Oyuncularımıza güveniyoruz." sözleriyle konuştu.