Fener Sahası'nda gece maçı oynatılması için kulüp yöneticileri ve antrenörleri toplu halde İl Müdürü Uğur Akdeniz'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Müdürü Uğur Akdeniz, gerekli sorunların ortadan kaldırması halinde maçların oynatılmaması gibi bir sorunun olmayacağını söyledi.

Zonguldak'ta alt yapı kategorilerinde liglerde mücadele eden Kulüp yöneticileri ve antrenörleri sporcularının okullarından ve derslerinden geri kalmamaları için Fener Sahası'nda gece maçı oynatılması için Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz'i ziyaret etti. Özellikle önümüzdeki hafta içi başlayacak U15 Ligi takımlarından Zonguldak Kömürspor, Merkezspor, Kozlu Belediyespor, Güvenlikgücüspor, ZTS Gençlik ve Spor, Karaelmasspor ve Polisgücüspor kulüplerinin temsilen yöneticiler ve antrenörler ortak bir görüşte birleştiler. Yöneticiler,  mağdur olduklarını söyleyerek, Hafta içi oynanan gündüz maçlarında sporcularımız okulda oldukları için maçlara gelememe durumları ile karşı karşıya kalıyor. Bizlerde maçlara çıkacak sporcu bulmakta zorluk çekmekteyiz ifadelerini kullandılar.
Konu hakkında konuşan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürü Uğur Akdeniz, Işıklandırma konusunda sıkıntı yok. Sahanın kullanma ücretleri ile bir sorun var. Ortaya bir takım ücretler çıkıyor. Özer bir kurum olarak tüm masraflar bizden çıkıyor. Sadece eksiler tesis azlığı ve kulüplerin maddi olarak güçsüzlüğü.
Kulüp fazla ama ekonomik anlamada güçlü değiller.Işılandırmanın yeterliliği konusunda bir takım soru işaretlerini ortadan kaldırmak için gerekli merciler ile temasa geçeceğiz. Hakemlerin raporuna göre hareket edeceğiz. Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na konu hakkında teklifte bulundum. Oynanmaya müsait olursa, oynattırabiliriz dedi.