Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarına kendi tesislerinde devam eden Kilimli Belediyespor, hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Yeni sezonun başlamasına 2 hafta kala temposunu biraz daha yükselten sarı-siyahlı takımda moraller oldukça yüksek. Genç çalıştırıcı Raşit Çalık ise, takımına oldukça fazla güveniyor. Mücadele edeceği 2'nci Grubu değerlendiren Çalık, Biz bu takımı geçen sezon deplasmanlarda şampiyon yaptık. Rakiplerimize de deplasmanlarda nasıl oynanır, öğreteceğiz dedi.
Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 28 Ağustos 2011 tarihinde başlayacak yeni sezon hazırlıklarını 2 aşamalı sabah ve akşam yaptığı çalışmalarla devam ediyor.
Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde yapılan idmanlarda oyunculara fizik kondisyon çalışmaları uygulanırken, dayanıklılık çalışmaları da yapılıyor. Akşamları topla birlikte çalışan futbolcular, teknik-taktik idmanın ardından çift kale maçla antrenmanı sona erdiriyor.
Mücadele edecekleri Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta zor bir ligin kendilerini beklediğini, ama her ne olursa olsun takımına güvendiğini belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, 19 takımın yer aldığı ligde uzun ve zor bir maraton bizi bekliyor. Bu ligin 2 aşamadan oluştuğunu söyleyebilirim. 19 takımın yer aldığı 2'nci Grup'ta 10 takım üst liglerde oynamış takımlar. Bölgesel Amatör Lig'den bizimle beraber gelen 4 yeni takım var. 3-4 tanede normal takım var. Görülüyor ki, 8-10 tanesi alt taraf için, 8-10 tanesi de üst lig için yarışacak. Ligin 8 ve 10'uncu haftasından sonra ligin kopacağını düşünüyorum. Zor bir lig bizi bekliyor. Ama bütün önlemlerimizi aldık, gereken neyse yapacağız. Sonuçta 6 hafta deplasmandayız. Fakat geçen sezon herkes biliyor, bu takımı deplasmanda şampiyon yaptık. Deplasman bizim için deplasman olmaktan çıktı. Neresi olursa, oynayacağız. Rakiplerimize de deplasmanlarda nasıl oynanır, öğreteceğiz.
Yeni kurulan bir takımız, moral motivasyona ihtiyacımız var. Bize destek olsunlar. Gerekeni biz yapacağız. Uzaktan-yakından küme düşmekle ilgili hiçbir alakamız olmayacaktır diye konuştu.