Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Pazar günü Trabzon deplasmanında oynayacağı Yalıspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.
Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde Yalıspor mesaisine başlayan sarı-siyahlı takım, bir oyuncu dışında tam kadro çalışmalarına devam ediyor. Ligin 2'nci haftasında Orhangazispor ile oynanan maçta kasık bölgesinden sakatlanan ve geçtiğimiz gün ameliyat olan kaleci Gökhan Yılmaz'ın tedavisi sürüyor.
Geride kalan 5 hafta sonunda sadece 5 puan toplayan sarı-siyahlı takım, haftaya 12'nci sırada giriyor.
Yalıspor'un karşılaşmalarını oynadığı Yavuz Selim Stadı'nda ateşli taraftar grubunun önüne galibiyet için çıkacak Kilimli Belediyespor, puan cetvelinde üst sıralarda yer almak için 3 puana kilitlenmiş durumda. İdmanlarda futbolcularına gerekli talimatları veren genç çalıştırıcı Raşit Çalık, Yalıspor maçının önemine vurgu yaptı.
ÇALIK'TA AYRI BİR HEYECAN
Çalık, Trabzon deplasmanında çok zor bir maça çıkacaklarını, buradan puanla dönmek istediklerini belirterek, Geçen hafta Maltepespor maçında ilk yarıdaki hataları tekrarlamak istemiyoruz. Maltepe maçında tek eksikliğimiz gol yollarında etkili olmamamız. Oynayacağımız Yalıspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, ilk önce bu eksikliği gidermek adına çalışmalar yaptık. Benim için Yalıspor maçı ayrı bir heyecan taşıyor. Memleketim Trabzon'a bu sefer misafir takım olarak gideceğim. Ama tek düşüncem, buradan galibiyetle ayrılmak... Hiçbir taşkınlığa mahal vermeden sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız. Trabzon'dan puanlarla ayrılarak, taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz dedi.

ERDİNÇ ESKİ TAKIMINA KARŞI
Sezon başında Trabzon temsilcisi Yalıspor'dan transfer edilen 24 yaşındaki stoper Erdinç Kedikli'yi de ayrı bir heyecan sardı. 3 sene başarılı bir şekilde Yalıspor forması giyen defans oyuncusu, çok heyecanlı olduğunu belirterek, sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini, Yalıspor maçında gereken mücadeleyi göstereceğini ifade etti.

YALI-KİLİMLİ MAÇI İLKAY AYDIN'IN
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto 3'üncü Lig'deki temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un 6'ncı haftada oynayacağı Yalıspor maçına Samsun bölgesinden Ulusal Hakem İlkay Aydın'ı atadı.
MHK, Kilimli Belediyespor'un 25 Eylül 2011 Pazar günü saat 15.00'da zorlu Trabzon deplasmanında Yalıspor ile oynayacağı maçı yönetecek hakemleri açıkladı.
 5 puanlı Kilimli Belediyespor'la aynı puana sahip Yalıspor karşılaşmasında Samsun bölgesinden Ulusal Hakem İlkay Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını ise, Sinop bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem Mahmut Koca ve Ordu bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem Aykut Onar yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise, Samsun bölgesinden Bölgesel Hakem Mürvet Yavuztürk.