Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kilimli Belediyespor, cezası nedeniyle Kastamonu Gazi Stadı’nda karşılaşacağı Kırıkkale Yahşihanspor maçı hazırlıklarını, dün yaptığı idmanla sürdürdü.
Sarı-siyahlı ekip, Kastamonu Gazi Stadı’nın zeminin çim olmasından dolayı, dünkü idmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda gerçekleştirdi. Kırıkkale Yahşihanspor’un provası niteliğinde yapılan çift kale, oldukça yüksek tempoda geçti. Teknik Sorumlu Raşit Çalık ve yardımcıları da çift kale maçta yer aldı. Antrenman, uzaktan şut ve yan top organizasyonlarıyla tamamlandı.
Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada cezaları nedeniyle Kaan Tan ve A.Kemal Özdemir yer alamayacak. Ayrıca sakatlıkları süren Emin ve Şeref’in oynamasının zor olduğu belirtildi.
İdman sonrası değerlendirme yapan Kilimli Belediyespor’un başarılı Antrenörü Raşit Çalık, bugüne kadar hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan bu noktalara geldiklerini, ligde kalan 5 maçı kazanarak şampiyon olacaklarına inandıklarını kaydetti.
Takımda sakat ve cezalı oyuncularının olduğuna değinen Çalık, “Cezalı ve sakat 4 oyuncumuz bulunuyor. Bizim için her oyuncu değerli, sahaya süreceğim oyuncular da en iyisini yapacak. Şampiyon olmak büyük özveri ister, cefa ister. Biz bunları yaşayarak bu noktalara geldik. Okyanusu geçtik, derede boğulmak istemiyoruz” dedi.
Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor’un hak etmedikleri bir şekilde aldıkları cezalara Zonguldak’ın neden sessiz kaldığına anlam veremediğine de değinen Çalık, “Biz bu şehre profesyonel takım kazandırmak için yola çıktık.
Buralara kadar kolay gelinmiyor. Mutlak Zonguldak’tan bir takımı, bu Zonguldakspor olur, Kilimli Belediyespor olur, hiç fark etmez profesyonel liglerde görmek istiyorum.
Kastamonu’da seyircisiz oynayacağız, taraftarlarımız tribünlerde olmayacak, ama dualarıyla bizi destek olsunlar” dedi.