Hacettepe'ye yenilen ve hafta sonu Galatasaray ile karşılaşacak olan Erdemirspor galibiyet istiyor.

Deplasmanda Hacettepe'ye yenilen ve hafta sonu Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Erdemir Erkek Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Erdemirspor Menajeri Ömer Erdinç, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamasında Hacettepe karşısında çok istedikleri galibiyete ulaşamadıklarını söyledi hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Erdinç açıklamasında şunları söyledi: Geçtiğimiz hafta Ankara'da Hacettepe ile önemli bir maç oynadık. Hacettepe takımı da Erdemirspor takımı gibi play-off'u hedefleyen rakibimiz olan takımlardan bir tanesi. Deplasmanda oynadığımız bu maçın çok zor geçeceğini biliyorduk hedefimiz Hacettepe'ye Ankara'da yenmek rakiplerimize karşı avantaj sağlamaktı. Hacettepe'de kendi rakiplerini yenmek için avantajını sürdürmek isteyen bir görüntü içerisinde idi. Başa baş başlayan maçta üstün oynadık üçüncü periyodun sonuna kadar. Bir ara 16 sayıya kadar farkı çıkardık ancak Hacettepe 8-0'lık bir seri yakaladı. Maçı alabilme moduna girdiler, sert müdafa ve sert hücumla farkı daha da azaltınca seyircilerinin de desteğiyle maçı 5 sayı önde tamamladılar. Yenmeyi çok istedik arzu ettik ancak söylediğim gibi Hacettepe gibi kendi rakipleri gördükleri Erdemir'i yenmek için elinden gelen çabayı gösterdi. Demek ki onlar bizden daha iyi oynadılar daha iyi konsantre oldular ki bizi yendiler. Mağlubiyet bizim için kayıptır ama hiçbir zaman umutsuzluk değildir.

GALATASARAY MAÇI
Önümüzde Galatasaray maçı var, takımın kuvveti ve gücü belli. Bizde bu Hacettepe maçının moral bozukluğu da var oyuncular üzerinde, bunu motive etmek istiyoruz. Bu tür olaylar bazen patlamaya da sebep olabilir inşallah biz bunu sahada yaşarız. Galatasaray ile başa baş mücadele edip seyircilerimize iyi bir maç izlettiririp galip gelmeyi çok istiyoruz, buna ihtiyacımız da var. Böyle bir güçlü takıma karşı da yüzde yüz favori dememiz mümkün değil. Maçı almamız için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki 2 maçımız önem ondan sonra da Antalya ve Aliağa ile oynayacağız. Bu iki maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Onlar bizim için hedef maçlarımız bunları kazanıp takımın moral ve motivasyonunu yükselterek daha iyi performans ile çıkmayı düşünüyoruz. Galatasaray maçında taraftarlarımızı bekliyoruz, desteklerine bu dönemde çok ihtiyaçlarımız var. Yine 10 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 14.00'de oynayacağımız Galatasaray maçının bilet fiyatları da tam 20, öğrenci 10 TL olarak belirlenmiştir.