Kars'ta düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan Zonguldaklı boksör Gökhan Karamusaoğlu, hedefini Avrupa Şampiyonası olarak belirledi. Altın eldivenin Antrenörü İshak Tiryaki, Gökhan kazandığı madalya ile Türkiye'de rakipsiz olduğunu kanıtladı.  Şimdi ise, belirterek sıra Avrupa'da dedi.

Kars'ta düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonası'na Zonguldaklı boksör Gökhan Karamusaoğlu damga vurdu. 46 kilogramda yarışan boksör, finalde karşılaştığı rakibi Semih Malkoç'u yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye Şampiyonu olan Gökhan Karamusaoğlu Türkiye'yi Rusya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda temsil etmesinin yanı sıra, milli takımada göz kırptı.
Elde ettiği dereceyle Milli takımın kapılarını açan minik boksör, önümüzdeki aylarda Türkiye Boks Federasyonu tarafından belirlenecek olan kentte kampa alınacak.
Başarının yaklaşık üç senelik çalışmanın ürünü olduğunu beliretn Boks Antrenörü İshak Tiryaki, . Gökhan Karamusaoğlu daha önce şampiyonlukları kıl payı ile kaçırmıştı. 6 tane çok zorlu maç yaparak Şampiyonluğa ulaştı. Rakiplerine inanılmaz derecede fark atarak bunu başardı.
Yani bu şampiyonlukla Gökhan  Karamusaoğlu'nun bu kiloda Türkiye'de  rakibi olmadığını gösterdi. Şimdi sıra Avrupa Şampiyonası'nda. Kesinlikle kendisinden final bekliyorum ve o kadar güveniyorum. Alt yapısı çok sağlam dedi.
Altın yumruk Gökhan Karamusaoğlu, Bundan sonraki hedefinin  Avrupa'da derece yapmak olduğunu belirterek, Türkiye Şampiyonu olmak gurur verici.
İshak hocama çok teşekkür ediyorum. Şampi-yonada rakiplerimin zayıf olduğunu söyleyemem, zorlu maçlar çıkardım. Ay-yıldızlı formayı giyinecek olmanın heyecanını yaşıyorum dedi.