Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaycumaspor'da alınan 6-2'lik Gülüç Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.
Çaycumaspor Kulübü Başkanı Ünal Uzun, yaptığı açıklamada, Gülüç Belediyespor'un uzun süredir galibiyete hasret olan bir takım olduğunu belirterek, ''Geçen hafta, takım oyununu iyi oynayan, oyun disiplinine bağlı, rakipleri zorlayan Ereğli Belediyespor'la oynadık ve yenildik. Bu hafta aldığımız farklı sonuca rağmen Gülüç Belediyespor'un da iyi bir takım olduğuna inanıyorum. Ama rakibimiz, beklenmeyen skor karşısında oyun disiplininden koptu ve biz de bunu değerlendirdik. Takımımızın akıllı ve sabırlı oynaması, ayağa pas yapması, rakibin direncini ve inancını kırdı. Gollerin gelmesiyle de farkı bulduk. Antrenörümüz tarafından takımımızın mental olarak da maça iyi hazırlanmasının önemini gördük. Hocamızı ve oyuncularımızı tebrik ediyor, seyircimize teşekkür ediyorum. Gelen gollerle birlikte tribünlerin hareketlenmesi, futbolun güzelliğini de ortaya koydu. Taraftarın takıma katkısı ve gelen güzel goller, bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi.
Doğru işler yaparak sonuç yakalamak istediklerine vurgu yapan Başkan Uzun, şunları söyledi;
"Her maçı kazanacaksın diye bir kural yok. İyi oynarsın mağlup olursun, kötü oynarsın galip gelirsin. Bunlar futbolun içinde olan skorlar. O yüzden kamuoyundan sonuçlarla ilgili bize verilmek istenen mesaj doğru değil. Gülüç Belediyespor maçında sabırlı, akıllı oynadık. Kazandık. Gol gelmeyebilirdi. Oynamamız gereken oyunu oynamalıyız, sonuç ne olursa olsun. Uzun bir maratona çıktık.
Şu anda kazanılan bir maç nedeniyle de iyi durumdayız.
Ama bu hafta deplasmanda Neyran Gökçeler Belediyespor maçını alamadığımız takdirde bu galibiyetin anlamı kalmaz."