Spor Toto 3’üncü Lig takımlarından Kilimli Belediyespor, yapımı devam eden Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’na geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelen yetersizlik kararıyla sarsılmış ve bunu üzerine sarı-siyahlı yönetim, Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman ile Zonguldak Valisi Erdal Ata’dan yardım istemişti.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Başkanlık seçimi için İstanbul’a giden Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Aygün, Vali Erdal Ata’nın talimatıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman’ın Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda incelemelerde bulunduğunu söyleyerek, “Karşılıklı diyaloglarla kendisine bilgiler verdik. Sayın Müdürümüz konu hakkında hassasiyetimizi anladı ve en kısa zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizlere yardımcı olmak için harekete geçecekler.
Sayın Erman, bizlere stadın istenilen zamanda, istenilen şartlara uygun hale getirmemiz için garanti verdi. Kilimli Belediyespor olarak bizler de Sayın Valimiz Erdal Ata ve Sayın Müdürümüz Eyüp Erman’a konu hakkında sağduyulu yaklaştığı için teşekkür ederiz” dedi.