Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) Müdür Vekili Ayhan Taşkın, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı ziyaret etti.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve kendisini ziyaret eden GSİM Müdür Vekili Ayhan Taşkın, yapımı devam eden futbol sahası çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Taşkın, ziyarette, Kozluspor Sahası'nın ligin ikinci yarısında oynanacak olan maçlara yetiştirmek istediklerini kaydetti. Stadın kum serimi ve çevre tel ve demirlerin yapımı sürdüğünü belirten Taşkın, "En kısa zamanda stadın çalışmalarını bitirerek, Kozlu belediyesine teslim etmek istiyoruz. Eğer hava şartları da elverişli olursa çok kısa bir süre içerisinde stadın sentetik halısını serme işlemini gerçekleştireceğiz" dedi. Projenin GSİM ve Kozlu Belediyesi tarafından ortak yürütüldüğünü belirten Başkan Bektaş, sahanın bir ay içerisinde tamamlanarak, teslim almayı planladıklarını kaydetti.Tel örgü ve halının serilmesinin ardından tribünlerin yapımına başlayacaklarını belirten Bektaş,"Ahmet Taneri Spor Sahası'nda çalışmalar sürüyor.
Tel örgülerin de çekilmesinin ardından tribünlerin yapılması işlemlerine hız vereceğiz. Tüm çabamız, stadı kısa sürede tamamlayarak, Kozluspor'un kendi sahasında maçları oynayabilmesi için mücadele ediyoruz. Kozluspor'un maçın ikinci yarısından itibaren, maçlarını kendi sahasında oynayabileceğine inanıyorum" diye konuştu.
Bektaş, sahadaki çalışmaları ve ziyareti nedeniyle Müdür Vekili Taşkın'a teşekkür etti.