II. Amatör Küme Ereğli Grubu takımlarından Bayatspor`un Antrenörü Güven Kasapoğlu yardımcısı Cengiz Keleş, ligde ilk hafta oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Cumaspor maçının değerlendirmesini yaptılar.

Erdemir Stadı`nda oynanan karşılaşmanın ardından, haftanın ikinci maçı olan Güneşli Belediyespor-Balıspor karşılaşmasını izlemek için Beyçayırı Sahası`na giden Kasapoğlu ve Keleş, 4 takımın mücadele ettiği ve 4 devreli lig usulü ile düzenlenen ligde, Bayatspor olarak hedeflerini açıkladılar.
Geçtiğimiz sezon Balıspor takımını çalıştıran, bu sezon öncesi de takımla birlikte çalışmalara başlamasına rağmen kulüp yönetimiyle yaşanan anlaşmazlık sonrası Cengiz Keleş ile birlikte istifasını veren Kasapoğlu, yeni takımı Bayatspor ile sadece beş antrenman yaparak Cumaspor karşılaşmasına çıktı. Erdemir Stadı`nda oynanan Ereğli Grubu`nun açılış karşılaşmasında, Cumaspor`u ilk yarıda Musa`nın attığı gollerle 2-0 mağlup eden takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu kaydeden Kasapoğlu, ilk maç olması dolayısıyla futbolcularının heyecanlandığını ve bu heyecan sebebiyle de çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadıklarını söyledi. 25 oyuncu ile sezona girdiklerini hatırlatan ve geçtiğimiz sezon takımda yer alan Hasan gibi deneyimli bir oyuncunun yokluğunu, bu yıl genç arkadaşlarla kapatmaya çalıştıklarını kaydeden Güven Kasapoğlu, iddialı açıklamalarda da bulundu. Kulüp yönetimi ile özveri ve uyum içinde çalıştıklarını, bu uyumla da şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını vurgulayan Kasapoğlu, Bayatspor olarak sezonu şampiyon tamamlayamadıkları takdirde, yardımcısı Cengiz Keleş ile birlikte bir daha teknik direktörlük ve antrenörlük yapmamak üzere futbolu bırakacaklarını söyledi.
Antrenör Cengiz Keleş de, Cumaspor karşılaşmasının bir değerlendirmesini yaptı. Karşılaşmanın ilk on dakikasının dengeli geçtiğini belirten Keleş, bu dakikadan sonra Bayatspor olarak maçın kontrolünü ellerine aldıklarını ve rakip yarı sahada baskı kurup golleri bulduklarını kaydederek; "Geçtiğimiz yıla nazaran daha genç ve diri bir Cumaspor takımı bulduk karşımızda ama, pas organizasyonlarında başarılı olamayan ve sadece uzun top oynayan rakip bizim de oyun şeklimizi bozdu. Taktiksel açıdan zayıf bir ekip ile oynadık" dedi. Bayatspor takımı ile şampiyonluk için yola çıktıklalrını belirten genç antre-nör, bunun dışında hiçbir şey düşünmediklerini ve sezon so-nunda da amaçlarına ulaşacaklarına emin olduklarını söyledi.