Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Zonguldakspor’da Teknik Direktör Talat Özden, transferler ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Heyecan verici ve tempolu bir futbol oynatabilmek için kariyerli ve savaşçı bir takım oluşturmak istediklerini söyleyen Özden, görüştükleri oyuncuların Spor Toto 2’nci Lig ve Spor Toto 3’üncü Lig ağırlıklı olduğunu belirtti.
Genç teknik patron Özden, transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgi vererek, "Yönetim ve teknik ekip olarak koordineli şekilde çalışmalarımız sürüyor. Ancak şu anda kesinleşen bir transfer yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Kaç transfer yapacağımız veya hangi mevkilere oyuncu alacağımız konusunda şu an için net bir şey söyleyemem. Ama eksik gördüğümüz yerlere gerekli futbolcuları alacağız. Profesyonel liglerde yer alan kulüpler henüz kongrelerini gerçekleştirmedi. Profesyonel oyuncular ilk aşamada kendi kulüplerinde kalmayı tercih ediyor, bunun için beklemeyi tercih ediyoruz” dedi.

25 TEMMUZ’DA TOPBAŞI
Zonguldak’ta 25 Temmuz’da topbaşı yapmayı planladıklarını belirten Özden, ekip ruhunu erken yakalamak adına çalışmalara 15 gün erken başlayacaklarına kaydetti. Özden, kendi tesislerinde 15 gün yapacaklarını, ardından yönetimin belirleyeceği bir yerde kampa gireceklerini de sözlerine ekledi.