Adliyespor'un 3 puan önüne geçen Zonguldakspor temkinli !..

BAL Ligİ 6. grupta mücadele eden ve hafta sonunda Eskipazar Belediyespor'u 5-0 yenerek Kozluspor'un Adliyespor'u mağlup etmesiyle rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e çıkaran Zonguldakspor'da galibiyet sevinci sürerken temkinli açıklamalar yapılıyor. Başkan Salih Demir, " % 50 olan şansımız yüzde 80 -, 90'lara çıktı. Ancak lig henüz bitmedi. Önümüzde 7 maç var."derken, Antrenör Raşit Çalık da, " Şımarmayacağız. Yere sağlam basacağız. Bu avantajımızı sezon sonuna kadar sürdürerek şampiyon olmak istiyoruz."dedi.
Adliyespor'un Kozlu deplasmanında ilk yenilgisini alması ile   takipçisisi ile girdiği şampiyonluk yarışında bir adım öne geçe Zonguldakspor'da Antrenör Raşit Çalık, Bir maç kazandık diye şampiyon olmadık. " dedi.
Ligin bitimine 7 maç kaldığını hatırlatan Çalık, "Önümüzde daha 7 maç var. Sadece avantaj yakaladık, Şampiyon olmadık. Şımarmadan kalan 7 maçımızı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz dedi. Eskipazar maçındaki mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutlayan Çalık, "Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ostim maçıbizim için çok önemli. Şımarmayacağız. Yere sağlam basacağız. Bu avantajımızı sezon sonuna kadar sürdürerek şampiyon olmak istiyoruz."şeklinde konuştu.
"% 80 şampiyonuz"
Zonguldakspor Kulüp Başkanı M.Salih Dewmir'de Eskipazar maçında galibiyete hak ettiklerini ve teknik kadro ile oyuncuları kutladığını belirttiği açıklamasında, " Bu maçlar öncesinde şampiyonluk şansımız yüzde 50' idi. şimdi şansımız yüzde 80'lere, 90'lara çıktı."dedi.
"Henüz bitmedi. Önümüzde 7 maç var. Biz tüm maçlarımızı kazanarak bu sene şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.