Kocaeli Kartepe'de 2011-2012 sezonunun hazırlıklarını tamamlayan ve kendisi gibi Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Büyükçekmecespor'la yaptığı özel maç sonrası 3 günlük bayram izni yapan Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden tekrar başladı.
Kartepe'de 15 günlük kamp döneminden sonra geçtiğimiz Perşembe günü kendi tesislerinde çalışmalarına start veren Zonguldak Kömürspor, çalışmalarını günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli takım, Teknik Direktör Talat Özden nezaretinde dün sabah Fener Sahası'nda koşu programına dayalı antrenmanın ardından, akşam saatlerinde Erdoğan Demir Sahası'nda dar alanda pas çalışması ve teknik-taktik idman gerçekleştirdi.
Kamp döneminde 3 hazırlık maçı oynayan kırmızı-lacivertli takım, bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak ilerisi için camiaya umut verdi. Oynadığı ilk hazırlık maçında Konya Torku Şekerspor'a 1-0 yenilen Zonguldak Kömürspor, ikinci hazırlık maçında Tepecikspor ile 0-0 berabere kaldı. Üçüncü ve son hazırlık karşılaşmasında Büyükçekmecespor ile karşı karşıya gelen kırmızı-lacivertli takım, sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

ZAMAN İÇİNDE EN
İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Oynanan hazırlık maçlarını ve kamp dönemini değerlendiren Teknik Direktör Talat Özden, Zonguldak'ta 8 günlük ilk etap çalışmasında koşuya dayalı idman programından sonra gittiğimiz Kartepe kampında, ilk günden son güne kadar oyuncularımın performansı üst düzeydeydi.
İkinci etap kampının ilk haftasında uyguladığımız ağır idman programından sonra oyuncular ikinci haftada toparlanarak gayet iyi bir kamp dönemi geçirdi. Bu aralarda yapılan hazırlık maçlarında zaman zaman iyi işler yaptık. 3 hazırlık maçı da gayet olumluydu. Zaman içinde en iyisini yakalayacağız ve sezon sonunda hedefimize ulaşacağız dedi.
Transfer konusuna da açıklık getiren Özden, ön libero ve santrafor arayışlarının devam ettiğini ve fakat kendilerine uygun düşen oyuncu olursa, transfer edeceklerini, aksi takdirde transferi noktalayacaklarını belirtti.

2 PROVA DAHA…
1 Ekim tarihinde başlayacak lig öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Zonguldak Kömürspor, yeni sezon çalışmalarının Zonguldak etabında oynayacağı hazırlık maçlarıyla provalarına devam edecek. Zonguldak Kömürspor, 8 Eylül 2011 Perşembe günü Bolu A2 Takımı'yla ve 9 Eylül 2011 Cuma günü ise, tam kesin olmamakla birlikte Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör takımlarından Devrek Belediyespor ya da Çaycumaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.