Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon öncesi oynadığı 8'inci hazırlık maçında aynı grupta yer aldığı Karabük temsilcisi Safranbolu Belediyespor'u 5-0 mağlup etmesine rağmen Teknik Direktör Talat Özden, oynanan oyundan memnun değil. Teknik patron Özden, Sonuç bizi aldatmasın. Skor olarak mutlu, oyun olarak istenilen seviyede değiliz dedi.
Şampiyonluk hesapları yapan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Zonguldak Kömürspor, hazırlık maçları serisine devam etti. Hazırlık maçlarında vasat bir oyun ortaya koyan kırmızı-lacivertli takım, son oynanan Düzce Beyköy Belediyespor ve Safranbolu Belediyespor maçlarında alınan farklı galibiyetler sonunda camiada ve taraftarda memnuniyet tavan yaptı. Bu iki maçta atılan 8 gole karşın kalesinde gol görmeyen Zonguldak Kömürspor'da teknik heyet, takımın oyununun yetersiz olduğundan dertli.

TAŞLARIN YERİNE OTURMASI
İÇİN SÜREYE İHTİYAÇ VAR
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Talat Özden, hazırlık maçlarında alınan sonuçların kimseyi aldatmaması gerektiğini belirterek, Safranbolu Belediyespor ile oynadığımız hazırlık maçı yeni sezon öncesi eksiklerimizi görmek anlamında iyi oldu. Farklı galibiyet kimseyi aldatmasın. Sonuçta yeni kurulan bir ekibiz. Skor olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Fakat eksiklerimiz var. Oyun olarak istenilen seviyeye henüz gelemedik. Taşların yerine oturması için gerekli olan süreyi en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Performans anlamında istenilen seviyeye gelebilmemiz için en azından 4-5 haftayı geride bırakmamız gerek dedi.
Özden, ayrıca, hafta sonu oynayacakları kardeş takım olarak nitelendirdiği Kozluspor'un çok değerli bir hocası ve kaliteli oyuncuları olduğunu, karşılaşmanın centilmence geçmesini ve hak edenin kazanması temennisinde bulundu.
Safranbolu Belediyespor ile oynanan ve 5-0'lık skorla sahadan galibiyetle ayrılan Zonguldak Kömürspor, bir günlük izinin ardından bugün öğleden sonra kendi tesislerinde toplanarak hafta sonu oynayacakları Kozluspor maçının hazırlıklarına başlayacak.