Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaycumaspor, 2010-2011 sezonunun ilk maçında deplasmanda TEAŞ Işıkspor'u 3-1 yenerek, lige 3 puanla başlamanın sevincini yaşıyor.
Çaycumaspor Kulübü Başkanı Ünal Uzun, yaptığı açıklamada, "Öncelikle 2010-2011 sezonu, tüm takımlara hayırlı olsun. Çaycumaspor'un yapılan olağanüstü kongresinde yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte takıma sahip çıktık. İlk etapta teknik heyet sorununu çözdükten sonra, geçtiğimiz yıl kadromuzdaki futbolcularla anlaşmaya vardık. Bunu da başardıktan sonra takım içindeki eksik mevkilere, hocamızın raporu doğrultusunda transferle takviye yaptık. Genç ve yetenekli futbolcuların da takıma katılmalarıyla birlikte Çaycumaspor'un başarısı her geçen gün daha da iyi olacaktır. Ama ne var ki, her yıl yaşanan heyecanın bu sene yaşanmayacağının kanısındayım. Çünkü ligin statüsü hiç de içler acısı değil. Geçen yıl amatör liglerde 200'e yakın takımlar aktarma yaparken, bu yıl bu sayının 70-80'ler arasında. Bu da gösteriyor ki, amatör küme takımları çok zor anlar yaşıyor. Ama ne olursa olsun, Çaycumaspor, ligde iyi futbol oynayıp başarılı olacaktır" dedi.
Çaycumasporlu futbolcular, hafta sonu karşılaşacakları Alaplı Belediyespor maçının hazırlıklarını Antrenör Resul Kumaş nezaretinde sürdürüyor.