Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Zonguldakspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde günü çift idmanla geçiren kırmızı-lacivertli takım, sabahları Elvanpazarcık beldesinde bulunan Kent Ormanı’nda kros çalışmaları, akşam ise Dilaver’deki Erdoğan Demir Sahası’nda topla çalışmalar gerçekleştiriyor.
Körfezspor’da yakaladığı başarıyla adından söz ettiren, bu nedenle Zonguldakspor’u hedeflerine götürecek isim olarak düşünülerek sözleşme imzalanan Teknik Direktör Talat Özden, çalışmaların iyi geçtiğini belirterek, “Oyuncuların uyum sorununu aşması yönünden bir haftalık kamp döneminin verimli geçeceğini düşünüyorum. Çalışmalarda 5’inci günü geride bıraktık. İlk birkaç gün Fener Sahası’nda yaptığımız kros çalışmalarını, oksijeni bol güzel bir yer olan Kent Ormanı’nda sürdürüyoruz. Ardından akşam Dilaver’e giderek topla çalışmalar yapıyoruz. Zonguldak’ta 11 Ağustos’a kadarki çalışmaların ardından futbolculara verilecek 2 gün izinden sonra13 Ağustos’ta Kocaeli Kartepe’ye hareket edeceğiz” dedi.
Zonguldakspor’u özlenen profesyonel lige çıkartmak için çok çalıştıklarını ve bu doğrultuda transferlerin devam edeceğine vurgu yapan Özden, “Başta vermiş olduğumuz bir söz var ve bunu yerine getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yapacak olduğumuz transferlerle hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Alternatifi bol bir kadro kurmanın planları doğrultusunda bir kaleci, bir sol bek ve bir santrafor alarak kadromuzu güçlendireceğiz” dedi.