Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Tüm hızıyla çalışan kırmızı-lacivertli takım, sabah saatlerinde yapılan idmanda istasyon ağırlıklı çalıştı.
2011-2012 sezonu öncesi sıkı bir idman programından geçen Zonguldak Kömürspor'lu oyuncuların, yapılan idmanda adeta pestilleri çıktı. 
Teknik Direktör Talat Özden, konsantrasyon eksiklikleri hissedilen oyunculara idman öncesi ve sonrası terapi uygulamaya devam ediyor.
SORUN
KONSANTRASYON
Hazırlık maçlarında alınan sonuçların ve oynanan oyunun konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını belirten Özden, her seferinde bu eksiklikten dertli. Özden, Çok iyi bir kadromuz var. Yalnız, oyuncularımda konsantrasyon eksikliği söz konusu. Hazırlık maçlarındaki heyecanlarını da üzerlerinden atamadıkları zaman böyle sonuçlar alabiliyoruz.  Çözülmeyecek bir sorun değil. 20 günlük süre içinde bu sıkıntıyı üzerimizden atarak istenilen seviyeye geleceğiz dedi.
SORUMLULAR
SORGULANMALI,
BEN DEĞİL
Talat Özden, konuşma sırasında çarpıcı sözler sarf ederek, takımın amatörde olmasının kendisinin suçu olmadığını, bu konuda hatalı olanların sorgulanması gerektiğini belirterek, Sonuçta aldığımız mağlubiyetlerden tabii ki memnun değiliz. Fakat ortada bir gerçek var. Hazırlık maçları asla ölçü olamaz. Taraftarlar ister istemez alınan sonuçlardan ve ortaya konulan oyundan hoşnut olmayabilir. 'Birinci Lig'de oynamış bir takıma bu oyun yakışmaz' diyebilirler.
Bende, bundan 11 yıl önce Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı hafta Altay formasıyla sarı-kırmızılı takıma gol attım. Anlatmak istediğim, her şeyin geride kaldığı. Biz önümüze bakmak istiyoruz. Ben buraya, amatörde olan takımda başarıyı yakalamak için, şampiyon olmak için geldim.
Hazırlık maçlarındaki sonuçlara kimse fazla takılmasın şeklinde konuştu.
Yönetime verdiği rapor doğrultusunda bir stoper, bir de ileri uçta görev yapacak oyuncuları daha kadroya dahil etmek için girişimlerin son aşamaya geldiğini ifade eden Özden, Görüştüğümüz futbolcular var. Hafta sonuna kadar iki futbolcuyu daha kadromuza dahil ederek ideal kadroyu oluşturacağız dedi.