Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Kilimli Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları zorlu Bursa Nilüferspor maçını hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta başından itibaren kendi tesislerinde Nilüferspor maçına bilene sarı-siyahlı takım, Nilüfer Stadı'nın zemininin çimle kaplı olması nedeniyle Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nı tercih etti. Silivrispor galibiyetiyle haftaya moralli giren sarı-siyahlı takım, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda karşılaşacakları Nilüferspor maçının provası şeklinde geçen çift kale maç gerçekleştirdi.

MUHTEMEL 11
Teknik Direktör Raşit Çalık ilk hafta galip geldikleri Silivrsipor maçının ilk onbirini bozmaya niyetli değil. Dünkü çift kale maçta aynı onbiri deneyen çalık, Kalede Muzaffer, savunmada Emirhan, Yalçın, Şafak, Şahin, orta alanda Yasin, Murat Kefeli, Emrah Ergür, Mert Caymaz, Furkan ileride ise, Yusuf dizilişini sahaya sürdü. Çift kale maç sırasında istenileni yapamayan Çalık, maçı durdurarak sık sık  oyunculara uyarılarda bulundu. Kısa bir süre oyuncularına saha için varyasyonlarında neler yaması gerektiğini söylemeyi de ihmal etmedi.

TAKIMIMIZ İYİ YOLDA
Lige gerçekten iyi başladıklarını belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, Moral ve motivasyon anlamında lige galibiyetle başlamak çok güzel. Takımımız iyi yolda. Ama sadece bir galibiyete aldık. Sonuçta uzun bir maraton bizi bekliyor. Önümüzde 33 zorlu hafta var. Gerekeni yapacağız.

HEDEFİMİZ YUKARILARI
KOVALAMAK
Bursa deplasmanında zor bir 90 dakikaya çıkacaklarını vurgulayan Çalık, Bursa Nilüferspor bizim için önemli bir maç. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Tüm hafta içinde planlarımızı zorlu Bursa Nilüferspor maçına göre yaptık. Bursa'dan 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Fakat futbolda her zaman beklentileriniz çıkmayabilir. Biz yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Puan yada puanlarla dönebilirsek içerdeki Yalıspor maçına büyük bir moralle çıkar ve zirve hedefini kovalıyoruz. Bu sene yukarıları hedefliyoruz. Geçtiğimiz sezonki sıkıntıları yaşamamak istemiyoruz.

LİG VE KUPA DA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Spor Toto 3'üncü ligde ve Bölgesel Amatör Lig'deki takımlarında Türkiye Kupasında mücadele edeceğine değinen Raşit Çalık,  bu sene 2 kulvarda birden yarışacağız. Burada hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek.  Hem lig hem kupa kupada da iddialıyız. İnşallah her şey yolunda gider dedi.