Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Zonguldak Gençlikspor, ilk haftalardaki gösterdiği performansı son haftalara taşıyamamanın sıkıntısını yaşıyor. Taraftarlarını ve camiasını üzen sarı-kırmızlı takımın Antrenörü Hayri Dübüş, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, Toparlanmalıyız dedi.
Antrenör Hayri Dübüş yönetiminde genç oyunculardan oluşan sarı-kırmızılı takım, geride kalan 7 haftada topladığı 10 puanla 7'nci sırada yer alıyor.

SON HAFTALARDA
ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR
Ligde ilk 3 haftalık periyodu iyi kullanan Zonguldak Gençlikspor, 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak adından söz ettirdi. İlk hafta, ligin yeni takımlarını karşı karşıya getiren maçta Karadonspor'u 2-1, Karaelmasspor'u 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, 3'üncü hafta da karşılaştığı ligin güçlü takımı Alaplı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. 4'üncü ve 5'inci haftada inişe geçen Zonguldak Gençlikspor, Çaycumaspor'a 3-0 ve Kandilli Belediyespor'a da 3-2 mağlup olarak zirve yolunda ağır bir yenilgi aldı. Ligin 6'ncı haftasında galibiyet hasretine Slatukovaspor ile son veren sarı-kırmızılı takım, rakibine adeta gol oldu yağdı. Rakip filelere 5 gol gönderen Zonguldak Gençlikspor, bu galibiyetle kötü gidişatına dur dedi. Bu galibiyetin moraliyle Ereğli deplasmanına giden Zonguldak Gençlikspor, kötü oynamadığı maçta Erdemirspor'a 4-1 mağlup oldu.
ARA İLAÇ GİBİ GELDİ
Lige iyi başladıklarını, fakat istemedikleri mağlubiyetler alarak zirveden uzaklaştıklarını belirten Hayri Dübüş, Lige verilen arada iyi çalışıp bu yenilgileri telafi edeceğiz. Bu ara bize ilaç gibi geldi. Hatalarımızdan ders çıkartıp toparlanma sürecine gireceğiz dedi.