Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Erdemirspor'da transfer taarruzu devam ediyor. Kırmızı-beyazlı yönetim, teknik direktörlük görevine getirilen Aldoğan Argon'un raporu doğrultusunda transferde düğmeye bastı. Dış transferde Ahmet Fidan, Tolga, Hüseyin Öztürk ve Murat Öztürk'ten sonra Zonguldakspor'da forma giyen Gökhan Zülfikaroğlu'nu da kadrosuna kattı.
2011-2012 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Erdemirspor, dün itibariyle flaş bir transferi daha gerçekleştirdi. Geçen sezon Zonguldakspor forması giyen 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Zülfikaroğlu ile dün kendi tesislerinde bir araya gelen Erdemirspor yönetimi, bu oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. Zonguldak taraftarının çok sevdiği ve taraftar tarafından İtalya'nın Roma takımında forma giyen yıldız oyuncusu Tottinin ismiyle  çağrılan Gökhan'ın yeni adresi artık Erdemirspor…
Başarılı sağ kanat oyuncusu Gökhan, futbola 2001 yılında Zonguldak Belediyespor'da başladı ve burada 4 sezon forma giydikten sonra profesyonelliğe adım atacağı Zonguldakspor'a transfer oldu. Kırmızı-lacivertli forma altında 2 sezon altyapıda forma giyen Gökhan, 2006 yılında Zonguldakspor'da profesyonel oldu. Ardından Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Türk Telekomspor'a transfer olan Gökhan, 2009-10 sezonunda tekrar Zonguldakspor'a döndü.
Öte yandan Zonguldakspor'un sözleşme imzaladığı ancak yaş statüsüne takıldığı için yollarını ayırdığı Hakan Ateş de Erdemirspor'la resmen anlaşırken, kamp çalışmalarına katılan 21 yaşındaki Olkan Sarı'nın da, tekrar eski takımı Erdemirspor'la anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.