Voleybol İl Temsilciliği, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi'nin ortaklaşa düzenleği "Galip Akalın Voleybol Turnuvası" önceki gün oynanan maçlarla başladı. Turnuva, 6 Aralık 2009 tarihinde hayatını kaybeden Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı'nın kurucusu, İl Voleybol Temsilcisi ve makine mühendisi olan Galip Akalın anısına yapıldı.  Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya, spor adamı Canpolat Pamay, Zonguldak eski Belediye Başkanı Yüksel Aytaç, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Turnuvada 4 takım yer alırken, Makine Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası, Merkezspor ve Çelikellilerspor kıyasıya yarıştı.
Turnuva öncesi takım kaptanlarına çiçek takdim edilirken, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Atıf Mete, konuşmasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;
"KATKI VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
"Odamızın Denetleme Kurulu'nda görev alan sevgili Galip Akalın ağabeyimiz, aynı zamanda Zonguldak İl Voleybol Temsilciliği'ni yapmıştır. Galip ağabeyimizin anısına Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı ve Voleybol İl Temsilciliği ile ortaklaşa anısını yaşatmak için bu turnuvayı düzenledik. Bu turnuvamızın ilki olmakla birlikte, arzumuz ileride daha çeşitlendirerek ve yaygınlaştırarak geleneksel hale getirmektir. Ben bu turnuvaya katkı veren İl Voleybol Temsilciliği'ne, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı'na teşekkür ediyorum Ayrıca turnuvaya katılan takımlara ve bizi izlemeye gelen izleyicilere teşekkür ediyorum."
Mehmet Çelikel Lisesi eski müdürü ve Zonguldak spor camiasının duayen isimlerinden Canpolat Pamay ise şunları söyledi;
"GALİP'İN TURNUVASINDA  OLMAKTAN MUTLU VE GURURLUYUM"
"Bu turnuvanın düzenlenmesinde emek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Galip Akalın, benim yakın arkadaşlarımdan biriydi, burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. 
Çok duygulandım. Yalnız salonun daha çok dolmasını, kalabalık izleyici olmasını isterdim. Anılar çok büyük, bu duyguları bizim yaşımıza geldiğiniz zaman anlayacaksınız. Başarılı bir turnuva olmasını diliyorum."

Merkez mezun oldu: 0-2

SALON: Karaelmas Can Polat Pamay.
HAKEMLER: Semih Yamak ***, Şenda Çetin ***.
ÇELİKELLİLERSPOR: Mustafa **, Hüseyin **, Aziz **, Ali **, Can **, Hakan **, Armağan **.
MERKEZSPOR: İlkin ***, Metin ***, Serdar ***, Gökhan ***, Abdülkerim ***, Celal ***, Mustafa ***, Hasan ***.
SETLER: 16-25, 19-25

Makine, Maden'i eritti: 1-2

SALON: Karaelmas Can Polat Pamay.
HAKEMLER: Şenda Çetin ***, Semih Yamak ***.
MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI ZONGULDAK ŞUBESİ: Çağlar **, Dinçer **, Burhan **, Yusuf **, Levent **, Hasan **, İsmail **.
MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI ZONGULDAK ŞUBESİ: Birhan ***, Necati ***, Veli ***, Halil ***, Ayhan ***, Göksel ***, Bora ***, Ahmet ***, Zafer ***, Soner ***, Kadir ***.
SETLER: 13-25, 25-19, 7-15