Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, İstanbul deplasmanında Sultangazispor karşısında aldığı tek gollü yenilgiyle liderlikten oldu. 7'nci hafta başında İstanbul'a lider giden yeşil-beyazlı takım, aldığı bu yenilgiyle 3'üncü sıraya kadar geriledi. Tecrübeli Teknik Direktör Volkan Yayın, mağlup oldukları Sultangazispor maçında kaçan çok sayıda gol pozisyonundan dert yanarak, Kabus gibi bir maç oldu. Uyanmanın vakti geldi dedi.
Yeşil-beyazlı takım, dün Kozlu Stadı'nda bir günlük aranın ardından 8'inci haftada konuk edeceği Bolu Geredespor maçının hazırlıklarına başladı. Futbolcuların ve Teknik Direktör Volkan Yayın'ın moralsiz oldukları dikkat çekti.
LİDERLİK SEVİNCİ
KISA SÜRDÜ
Grupta 5'inci haftada sahasında Bayrampaşa Tunaspor'u yenerek liderliği Düzcespor'dan devralan yeşil-beyazlı takımda liderlik sevinci 2 hafta sürdü. 7'nci haftada Sultangazispor'a 1-0 yenilen Kozluspor, 2 haftada süren liderliğini, deplasmanda Zonguldak Kömürspor'u 2-1 yenen Düzcespor'a kaptırdı.
GÖZLER
GEREDESPOR'A ÇEVRİLDİ
Hak etmedikleri bir yenilgi sonunda liderlikten olduklarını belirten Teknik Direktör Volkan Yayın, İyi oynadığımız bir maçta şanssız bir şekilde gol yedik. Oyunun hakimi baştan sona kadar bizdik. İkinci yarıda daha organize ataklar geliştirdiğimizi söyleyebilirim. Bununla birlikte kaçan sayısız gol pozisyonları vardı. Direkten dönen toplarımız, kalecinin çıkardığı şutlar, galip ayrılacağımız bir maçı yenilgiyle son bulmasına neden oldu. Kabus gördüğümüzü düşünüyorum. Uyanıp Bolu Geredespor maçına konsantre olmamız gerekir. Kaçan 3 puanın yanında liderlikten olmamız da, bizi üzen başka bir etken. Daha önümüzde maçlar var, onları kazanıp liderliği tekrar almak istiyoruz dedi.