Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 11 Eylül 2011 Pazar günü 3'üncü hafta karşılaşmasında ligin iddialı takımlarından Batman Petrolspor'u cezası nedeniyle Kırıkkale'de ağırlayacak Kilimli Belediyespor, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlı takımda, teknik heyet, oyunculara rehavete kapılmamalarını gerektiğini, zorlu bir ekiple mücadele edecekleri konusunda sık sık uyarılarda bulundu.
Teknik Direktör Raşit Çalık, hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini, Batman Petrolspor karşısında da 3 puan için mücadele edeceklerini söyleyerek, Kimseden korkumuz yok. Sahada aslanlar gibi mücadelemizi yaparsak, alt edemeyeceğimiz ve yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Cezamız nedeniyle Kırıkkale'de mücadele etmemiz, rakibimiz adına avantaj olabilir, fakat deplasmanlarda oynamaya alışkın bir takım olarak istediğimiz bir sonuçla dönmenin planlarını yapıyoruz. Pazar günkü karşılaşmada çok dikkatli bir oyun sergileyerek, rakibimize puan kaptırmayacağız dedi.
Çalık, Ali Kemal'in geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) kalan cezasının hafta sonu oynanacak Batman Petrolspor maçıyla biteceğini, 4'üncü haftadaki Nazilli Belediyespor maçında takımdaki yerini alacağını belirtti.
BAŞKAN KİLİMLİ-
BATMAN MAÇINDA
Spor Toto 3'üncü Lig'de mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un maçını yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK), Kilimli Belediyespor'un Batman Petrolspor ile oynayacağı maça İstanbul bölgesinden Ulusal Hakem Bayram Başkan'ı görevlendirdi.
Sarı-siyahlı takımın Pazar günü saat 16.00'da Kırıkkale Başpınar Stadı'nda cezası nedeniyle seyircisiz karşılaşacağı Batman Petrolspor maçında İstanbul bölgesinden Ulusal Hakem Bayram Başkan düdük çalacak. Başkan'ın yardımcılıklarını ise, İstanbul bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem Metin Cebeci ve Tekirdağ bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem Barış Çardaklı görev yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise, İstanbul bölgesinden Bölgesel Hakem Ertan Yıldıran.