Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaycumaspor, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 1-0 yenilgiyle sonuçlanan Karadenizspor maçının şokunu üzerinden atmış gözüküyor. Antrenör Serkan Bankoğlu, Karadenizspor maçının geride kaldığını belirterek, Tek düşüncemiz yenilgisiz Devrek Belediyespor'a ilk yenilgisini tattırmak dedi.
Devreyi 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgiyle 22 puanda kapatan sarı-lacivertli takım, galibiyet için çıktığı ikinci yarının ilk maçına yenilgiyle başladı. Deplasmanda Ereğli takımı Karadenizspor'a konuk olan Çaycumaspor, iyi oynadığı karşılaşmadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı. Camiasını ve taraftarını şoke eden Serkan Bankoğlu yönetimindeki sarı-lacivertli takım, hafta arası çalışmalarda kısa sürede yenilginin izlerini silerek toparlandı.
YENİLGİYİ HAK ETMEDİK
Karadenizspor karşısında şanssız bir maç çıkarttıklarını belirten Antrenör Serkan Bankoğlu, Galibiyet için çıktığımız Karadenizspor maçında istenmedik bir yenilgi aldık. 90 dakika sahanın hakimi bizdik. Girdiğimiz gol pozisyonlarından yararlanamadık. Rakibin maç boyunca yakaladığı net bir pozisyonu vardı, onu da gol yaptılar. Yenilgiyi hak etmedik dedi.
ÇEKİNİLECEK TAKIM
VARSA, ODA BİZİZ
Önümüzdeki hafta sonu saha ve seyircisi önünde yenilgisiz lider Devrek Belediyespor'u konuk edecek olan Çaycumspor'da tek düşünde galibiyet. Kendi tesislerinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren Çaycumaspor'da Antrenör Serkan Bankoğlu, iddialı konuştu.
 Devrek Belediyespor'un ilk yenilgisini kendilerinden alacaklarını vurgulayan Bankoğlu, Ligde yenilgisi bulunmayan iki takımdan biri olan lider Devrek Belediyespor'dan çekinmiyoruz.
Ligde her takımın olduğu gibi bizimde hedeflerimiz var. Biz bu ligde ilk 5'in içinde bitirerek Play-Off'lara kalmak istiyoruz. Bu doğrultuda Devrek Belediyespor maçı çok önemli. Kesinlikle rakibimizden çekinmiyoruz. Çekinilecek bir takım varsa, o da biziz dedi.