Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 3'üncü haftada karşılaştığı Batman Petrolspor'a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatmıştı. Şimdi ise gözler, yarın lig lideri Nazilli Belediyespor ile oynanacak 4'üncü hafta maçına çevrildi. Sarı-siyahlı takımın Teknik Direktörü Raşit Çalık, Batman Petrolspor karşısında kazanabileceğimiz bir maçı son dakika golüyle kaybettik. Sonuçta bir yenilgi aldık. Lig uzun bir maraton... Bu maçtaki hatalarımızı önümüzdeki maçlarda taşımak istemiyoruz. Bizim açımızdan kötü bir tecrübe oldu dedi.
Haftayı puansız kapatan temsilcimiz, Aydın deplasmanında Nazilli Belediyespor karşısında puan ya da puanlar arayacak. Bu maçın çalışmalarına ara vermeden Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda başlayan sarı-siyahlı takımda son dakika golüyle alınan mağlubiyet sonrasında moraller düşük. Takıma moral aşılayan teknik Direktör Raşit Çalık, çarşamba günkü maça oyuncularını hazırlayarak takımını galibiyete şartlamış durumda.
Batman Petrolspor maçında kötü bir tecrübe yaşadıklarını belirten genç çalıştırıcı Raşit Çalık, İki haftada kötü oynayarak bir beraberlik, bir galibiyet aldık. Batman Petrolspor maçında ise iyi mücadele ve iyi bir futbol ortaya koyduk. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Fakat son dakikalarda eksik oynamanın da dezavantajıyla ne yazık ki, sahadan yenik ayrıldık.
Futbolda bu tür olaylarla karşılaşacağız. Lig uzun bir maraton… Batman maçı artık geride kaldı. Bu maçı unutup Çarşamba günü oynayacağımız Nazilli maçına konsantre olacağız. Biz böyle oynamaya devam edersek, yenemeyeceğimiz takım yoktur. Aydın deplasmanına galibiyet için gidiyoruz. Yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz. En kötü ihtimal beraberlikle döneceğiz dedi.
MAÇA KOÇBAY ATANDI
Kilimli Belediyespor'un  4'üncü haftada konuk olacağı lider Nazilli Belediyespor maçının hakemleri belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu (MHK), arı-siyahlı takımın saat 16.00'da Aydın İlçe Stadı'nda karşılaşacağı Nazilli Belediyespor maçında Çanakkale bölgesinden Ulusal Hakem Zafer Koçbay'ı atadı. Koçbay'ın yardımcılıklarını ise, yine Çanakkale bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakemler Mustafa Köseoğlu ile Barış Baydemir yapacak.
Maçın 4'üncü hakemi ise,  Çanakkale bölgesinden Bölgesel Hakem Ali Şansalan.