Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'ün cü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Pazar günü oynayacağı Düzce Beyköy Belediyespor maçının hazırlıklarını dün Erdoğan Demir Sahası'nda yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Saha ve seyircisi önünde bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Teknik Direktör Talat Özden, Her geçen hafta yükselen bir form grafiğimiz var. İki maçtaki oyunumuzu Beyköy Belediyespor maçında da sürdürmek ve maç sonunda 3 puanı almak istiyoruz. Bunu başarabiliriz dedi.
Son iki maçını kazanarak camiayı umutlandıran kırmızı-lacivertliler, bu çıkışını Düzce temsilcisi önünde de sürdürmek istiyor. Dünkü idmanda Beyköy Belediyespor maçının provası niteliği taşıyan çift kale maçta, tüm planlarını buna göre yapan Teknik Direktör Talat Özden, galip geldikleri son iki maçtaki onbiri bozmayacak gibi… Özden, çift kale maçta yapılan hatalar sonucunda zaman zaman oyunu durdurarak, oyuncularına uyarılarda bulundu.

SERİ 3 MAÇA ÇIKACAK
Alınan İstanbul Sultangazispor ve Bolu Geredespor galibiyetleri ile üzerindeki stresi attığı gözlenen Özden'in, Beyköy Belediyespor maçı öncesi bir hayli temkinli olduğu gözlendi.
Yapılan idmanda oyuncularına bu maçın önemini dile getirerek, onları bu maça motive etmeye çalışan Özden, Önümüzde zorlu bir sınav var. Beyköy Belediyespor maçı gerçekten zorlu geçecek. Son iki maçtaki özveriyi gösterdiğimiz takdirde, 3 puanı alan taraf biz oluruz. Bu maçla birlikte seriyi 3 maça çıkaracağız dedi.

TERÖRÜ LANETLEDİ
Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde 19 Ekim 2011 tarihinde PKK terör örgütü tarafından kalleşçe düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 24 askerlerimiz için başsağlığı dileyen Talat Özden, terörü lanetledi. Özden, Hakkari'de düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 24 şehidimize Allah'tan rahmet dilerken, kederli ailelerinin ve tüm ülkemin başı sağ olsun. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum dedi.

SUAT'A HAZIR OL MESAJI!
En son ligin ilk haftasında Kozluspor'a karşı oynan maçta ilk onbirde sahaya çıkan Suat Kerçin, ya formuz, ya da yaş sınırlamasından nasibini almış olacak ki, geride kalan iki maçta 18'e dahi giremedi. Dün yapılan çift kale maçta as kadroda oynatılan Suat, Beyköy Belediyespor maçında kırmızı-lacivertli formaya 2 hafta rötarlı olarak kavuşacağa benziyor. Haftalar sonra tecrübeli oyuncuyu oynatmayı düşünen Talat Özden, Suat'a hazır ol mesajı verdi.