İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un genç yeteneği Enver Cenk Şahin;

Zonguldaklı genç yetenek Enver Cenk Şahin, babası Durcun Şahin ile birlikte dün gazetemizi ziyaret ederek futbol hayatıyla ilgili bilgi verirken, Zonguldakspor hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Zonguldakspor’dan Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan ve kendine önemli bir yer edinen Enver Cenk Şahin, Türk U17 Milli Takımı’nda da forma giyme şansı bulduğunu belirterek, şunları söyledi:
“HERKES GÖRECEK”
“Şimdilik takımda orta saha sol açıkta oynuyorum. Ama en kısa zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un A takımına geçerek kendimi göstermek istiyorum. Ayrıca A Milli Takım’da oynamak en büyük hayalim. Bunların hiçbiri imkansız değil. Kendime ve futboluma güveniyorum. Gelecekte Türkiye’nin en başarılı futbolcularından biri olacağım. Bunu herkes görecek.”
“ZONGULDAKSPOR’UN ESKİ GÜNLERE DÖNMESİ GEREK”
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor’da Kulüp Başkanı Celal İncekara’nın yaptığı, “Para bulunmazsa, Zonguldakspor’u ligden çekeriz” açıklamalarını İstanbul’da öğrendiğini belirten yıldız oyuncu, “Zonguldakspor’un bu duruma gelmesinden dolayı çok üzgünüm. Tüm Zonguldak’ın birlik olarak takımlarına sahip çıkması gerekiyor. Diliyorum ki, Zonguldakspor en kısa sürede desteklerle birlikte eski güçlü günlerine geri döner. Eskiden Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı Galatasaray’ı yenerek 1. ligde söz sahibi olan Zonguldakspor’un aynı başarıları yaşamasını canı gönülden istiyorum” açıklamalarında bulundu.
Genç yetenek Cenk Şahin, ziyaretinin son bölümlerinde okul takımının Beşiktaş ile bir maçı olduğunu belirterek, Mart ayında da Almanya kampına hazırlandığını sözlerine ekledi.