Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, yaptığı açıklamada yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.Bir aydır kendi tesislerinde sürdürdükleri hazırlıklara, Cuma gününden itibaren Bolu kampında devam ettiklerini söyleyen Aygün, "İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum.Ahmet Kaya hocamız kendi isteğiyle ayrıldı.Bizde,Alt yapı hocamız Selahattin Bayar ve geçen seneki kaptanımız Hakan Alkan'ı göreve getirdik.Kendilerine güveniyorum.Sonuna kadar arkalarındayım."dedi.
Bolu kampında 4 ya da 5 hazırlık maçı yaparak hazırlıkları sürdüreceklerini söyleyen Aygün,Kilimli Belediyespor'un mücadele edeceği grubun zor geçeceğini söyledi.
"Grup zor,3.ligden düşen takımlar var.Maçlar zor geçecek.kolay maç yok.Keşke Zonguldakspor iel  ayrı ayrı gruplarda olsaydık.2 takım birden çıkmasını isterdim.Ama madem durum bu, biz şampiyon olalım istiyoruz."dedi.

Maçlar nerede oynanacak?
Kilimli stadında yapılan çalışmalar nedeniyle ilk yarıdaki maçları kendi sahalarında oynayamayacaklarını söyleyen Aygün, ”Şehir stadının bozulan zemin nedeniyle 2 maçı kaldıramayacağından Çaycuma ya da Ereğli'de oynamak isteğimizi federasyona bildirdik.
Çaycuma'yı olumlu buldular.Biz Ereğli'yi istiyorduk ama Federasyon temsilcisi geldi biz o gün Ereğli'de ki  sahada yetkili bulamadık.Ereğli askıya alındı.Bu şartlarda Çaycuma da oynayacağız gibi görünüyor."ifadelerini kullandı.
"Biz hak ederek kazanırız"
Önce Volkan Yayın'ın şike iması, ardından da bir futbolcunun "Evet, şike yaptık."şeklindeki yorumuna karşılık, "Görünen o ki, birileri başarısızlıklarına kılıf aramaya çalışıyor."diyerek  yanıt vermeye başlayan Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, "Ne yani bizde,Ereğli Devrek maçında şike yapıldı mı ? diyelim. Kimsenin bu tür açıklama ve yorumlarla kulübümüzü karalamaya hakkı yok."dedi. Kilimli Belediyespor'un söz konusu maçı her maç gibi, kendi gücüyle ve hak ederek kazandığını belirten Aygün,"Biz böyle şeylere tenezzül etmedik, etmeyiz. Başarısızlığı kapatmak için birileri tarafından ortaya atılan söz konusu düşünceler tamamen hayal ürünüdür. Kilimlispor'un ligin ilk haftasında Ereğli Belediyespor'a karşı aldığı 4-0 ve Play-oof maçında elde ettiği 5-1'lik galibiyetin arasında hiçbir fark yoktur. Asıl olan tek şey, oyuncularımızın akıttığı ter ve ortaya koydukları mücadeledir."şeklinde konuştu.

"Artık,el ele verelim"
Aygün,Zonguldak'ta profesyonel takım olmamasının üzücü olduğunu belirttiği açıklamasında, "Trabzon'a oyuncu almaya gittiğimde orayı kıskandım.Bazı şeyleri aşmışlar.Birlikte hareket ediyorlar.6-7 profesyonel takım var biri düşerse biri hemen geliyor.Kıskanılacak bir durum.Gerçekten kıskandım."dedi. "Trabzon da dedikodu yok.Herkes kenetlenmiş,başarıda geliyor."ifadesini de kullanan Aygün,artık bizde gerekeni yapalım."el ele verelim. Ancak bu şekilde bir yerlere varabiliriz" dedi.