Türkiye Hokey Federasyonu’nun  (THF) 21-24 Haziran 2011 tarihleri arasında Malatya’da düzenlediği “Büyük Bayanlar Kulüpler ve İl Karmaları Açık Alan Türkiye Şampiyonası ve Hokey Süper Ligi’ne Yükselme Müsabakaları” sona erdi. İlimizi şampiyonada temsil eden Zonguldak Fenerspor Bayan Hokey Takımı, ilk 8’in içinde turnuvayı tamamlayarak 2011-2012 sezonunda Hokey Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.
Şampiyonayı başarılı bir şekilde tamamlayan ve gelecek sezon Hokey Süper Ligi’nde mücadele edecek Zonguldak Fenerspor Antrenörü Abdullah Demir, zorlu şartlar altında kazanılan zaferin haklı sevincini yaşadıklarının altını çizdi. Demir, “Amacımız Hokey Süper Ligi’ne yükselmekti ve bunu zorda olsa başardık. Malatya’da düzenlenen şampiyonaya bir hayli zor şartlarda hazırlandık ve katıldık. Sporcularımı aldıkları bu başarıdan dolayı kutluyorum. Zonguldak’ta hokeyde yakaladığımız bu başarılar sayesinde birden fazla kişiyi milli takıma kazandırdık. Zonguldak’ta hokey sporunu yapmak ne kadar zorda olsa biz bu sporcular için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonada katılmamızda bize destek olan Kilimli Belediyesi’ne, Zonguldak Belediyesi’ne ve Fener Lisesi Kantin işletmecisi Sadettin Yıldız’a teşekkür ederiz” dedi.
Zonguldak’ı Malatya’da en iyi şekilde temsil ederek Hokey Süper Ligi’ne yükselen Fenerspor Bayan Hokey Takımı kadrosunda şu sporcular yer alıyor:
Rabia Kasım, İpek Altun, Gülizar Akkuş, Melisa Özdemir, Selda Kasım, Berrin Ergin, Selin Yetimoğlu, Arzu Yılmaz, Fahriye Genç, Dilek Altun, Kübra Yıldırım, Asiye Dağlı, Dilan Palabaş, Gözde Elçim, Güldeste Genç.